Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Wira T4

  1. #11
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by fazmys View Post
    macam mana nak naikkan tahap kesihatan wira yer?selain guna ubat kuat tu (krim ubat)..
    wira aku dah lemah syahwat tu
    Pakai minyak pokok tuh, gerenti sihat walafiat cepat jer...

  2. #12
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    ntah, pakai je ointment tu, nanti mengembara jumpa lg..

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by IMMORTAL™ View Post
    Wira tu akan naik otomatik 10% kesihatan sehari, tp klu ko mls nk tunggu, ko gune je sampai wira tu mati, bila mati hidupkan smula 2jam jer (Lvl1), cost 300+- each hehehe
    wa..
    pnat la klau asyik mati ja..
    lvl 1 dh bnyk 2..
    byangkn lvl len..
    ayo...

  4. #14

    Default

    nk tnya skit la... wira leh upkan produksi sumber kan ? then skrg ni effect dia utk semua kg ke or hanya ibukota saja yg produksi di upkan oleh wira ni ?

  5. #15
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    kampung kat mana hero tu lepak je


    "Never trust someone with mask"

  6. #16

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    kampung kat mana hero tu lepak je

    bro, tp nape bila aku dh send wira ke kg ke2 sebagai bantuan, resos still xde perubahan eh ? ke nk kena bina rumah agam dlu ?
    Last edited by vam_pire; 03-27-2011 at 05:45 PM. Reason: typing error

  7. #17
    Prebet whyouwant2know's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    dalam forum MY
    Posts
    6

    Default

    owh....bukan effect for acc. ke sanji?

  8. #18
    Prebet rein12's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    penang
    Posts
    12

    Default

    ha ah

    musykil la

    dan antar bantuan pon cam xda function ja

    ka ibukota saja??

  9. #19
    Lans Koperal jake666's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Penang,Malaysia
    Posts
    31

    Default

    Quote Originally Posted by rein12 View Post
    ha ah

    musykil la

    dan antar bantuan pon cam xda function ja

    ka ibukota saja??
    senang jer kalo nak hero def kat kg yg lagi 1 pi kat profile hero kat bawah sekali kat kiri ada [/] jika anda tidak mahu wira mempertahankan kampung yang didudukinya ko hanya perlu untick []
    ka ibukota saja??
    "The Be$T Offence is THE BEST DEFENCE"
    NRNS-NE®
    NET™ / NEEĐ™
    UBER™

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •