Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Wira T4

  1. #1
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Arrow Wira T4

    Klik di sini jika anda tidak mahu wira mempertahankan kampung yang didudukinya.
    Pasal wira nih, adakah dia hanya tidak pertahankan kg yang punya Rumah Agam bila ditick untuk pilihan tersebut...

    Kalau perlu rumah agam untuk pilihan nih berfungsi, nampaknya kena buat cepat2 lar sebelum perlindungan habis...

    Nak cuba buka zoo kat my6 nih....
    Jadi wira harus hidup untuk buat pengembaraan selalu mencari barang...
    Tidak diperlukan untuk mempertahankan kampung...

  2. #2

    Default

    untuk pada awal2 ni.... tkyah harap stgat gan wira utk pertahan kampung p menjelajah lagi bagus aku rasa pada awal2 ni , bila dah lvl tinggi baru guna utk defend...

  3. #3

    Default Wira

    Kalau wira yang dibekalkan pada permulaan game ni, dah mati, boleh dihidupkan semula atau kena latih wira yang baru?

  4. #4
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    boleh dihidupkan semula semestinya ^ ^


    "Never trust someone with mask"

  5. #5

    Default

    Saya sudah siapkan rumah agam wira, tapi tiada plak tempat nak hidupkan wira tu.

  6. #6

    Default

    ok.. sorry, sudah dijumpa di mana tempat nak hidupkan wira tu.. :"> tq

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    32

    Default

    macam mana nak naikkan tahap kesihatan wira yer?selain guna ubat kuat tu (krim ubat)..
    wira aku dah lemah syahwat tu

  8. #8
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Quote Originally Posted by fazmys View Post
    macam mana nak naikkan tahap kesihatan wira yer?
    Wira tu akan naik otomatik 10% kesihatan sehari, tp klu ko mls nk tunggu, ko gune je sampai wira tu mati, bila mati hidupkan smula 2jam jer (Lvl1), cost 300+- each hehehe

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  9. #9
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by IMMORTAL™ View Post
    Wira tu akan naik otomatik 10% kesihatan sehari, tp klu ko mls nk tunggu, ko gune je sampai wira tu mati, bila mati hidupkan smula 2jam jer (Lvl1), cost 300+- each hehehe
    thankz, guna sampai mati jer la..baru nama wira kalau berjuang sampai mati..xnk mati, main farmville je la

  10. #10
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    pakai oitment la


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •