Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: natar t4

  1. #1

    Default natar t4

    nak tanya kalau aku buat kampung dekat sebelah kampung natar yang pop 200++ pop dia agak2 dia kacau aku tak ? kalau aku tak kcau dia la ? aku hanya nk tau kalau dia atack aku guna cata ka apa ka?sbb purata pop smua orang baru 100-300 la ni... jadi nk tnya kalau2 kemungkinan dia akan kacau kampung aku yang aku buat sebelah dia , bukan kampung natar yang jadi sbb orang deleted akaun tau pop 0 tpi original kampung natar,,,

  2. #2
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Setau aku, kalau bina dalam kawasan grey yang kene attack.


    "Never trust someone with mask"

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    Setau aku, kalau bina dalam kawasan grey yang kene attack.
    kwsn grey mcm mn tu?kmpg sblh kmpg aku..masa mula2 main hr tu ok je..last2 aku tgok dah jadi hak natar plak..kmpg dia jadi kaler grey..asal2 kaler biasa je..kalau aku attack mcm biasa,agak2 natar ngamuk tak?

  4. #4

    Default

    x slap aku...
    kwasan grey 2 mlik natar..
    klau wat kg kat stu kna attack...

  5. #5
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    natar punya kg...hebat2 aku tgk..yg satu tu..siap nama kubur lg...mesti banyak zombie kat sana..nasib kg aku bukan kat kwsn grey...tu pun..kene tinjau jugak dek natar..
    The Best Flamers Award choice by people.....

  6. #6

    Default

    kawasan "kelabu" tu, kawasan yg kalau tgk kat tengah peta petak dia warna kelabu

    (0|0) hingga 20(+-) petak keliling petak tu,

    kawasan tu kawasan natar,
    banyak oasis yg menarik, tapi lau x silap aku, kalau buat kg baru kat situ natar serang,
    serangan dr WW village arr..

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    32

    Default

    tp, cuba tgok lordofdragon(-42|46), Kampung Havoc(-21|43) asal2 dia biasa mcm org lain gak..xsampai sminggu main dah jadi yg natar..xder dlm kwsn kelabu pun..

    knapa natar kongker kmpg tu?kesian budak tu..baru nak main..populasi xbyk lg..
    kalau kita serang kmpg2 tu..ape akan jadi kat kita..jiran aku ader kmpg tu..dh elok2 farm, esoknya jd yg natar

  8. #8

    Default

    memang kalau tak aktif atau deleted akaun natar akan ambil alih... oww kira kalau buat dalam grey map tu kena serang la.. Fuh selamat tk buat lagi.

  9. #9
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by einz90 View Post
    memang kalau tak aktif atau deleted akaun natar akan ambil alih... oww kira kalau buat dalam grey map tu kena serang la.. Fuh selamat tk buat lagi.
    oo..gitu..kesian bdk tu..delete acc sbb aku farm..padahal awal2 permainan..aku attack guna askar free masa guna wira mengembara..kalau melawan masa tu,aku pun kalah..ahakz

    soalan aku sblm2 ni..kalau attack kmpg yg diambil alih natar tu..natar akan serang blk x?

  10. #10

    Default

    stakat ni aku serang kampung tu dia tk balas balik pun... tapi kalau nak konker dia kau dengar dia serang balik

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •