Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 151 to 160 of 227

Thread: Battle report of the king!

  1. #151
    Sarjan eedhan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bekasi Kranji
    Posts
    101

    Default

    GKP maciiiiiiiiiiikk.. ko tak main travian tp masih bisa bagi log.. ckckckckk
    :o Try to be some one

  2. #152
    GreatesT AttackeR Ace Wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ampunk
    Posts
    149

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post
    2 thumbs up pasukan nya...

    mantapss...

  3. #153
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post
    wah.tu troops utk arti ke? atau tu hammer kecik je

    Quote Originally Posted by sakos View Post
    igt kg tu ye.lepas ni ramai2 kasi 0 kg tu :P
    nk kasi 0 kat mane? attacker or defender?

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    sebentar lagi akan ada report "JALAKMELALAK" tunggu


    http://travian-reports.net/my/report...88,81984320ce8
    wkwkwk.pas melalak, dia menyalak la kat forum nanti

  4. #154
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    ala edhan.. jenguk2 sesekali ah..ubat rindu..huhuuhuh ...



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #155
    WW HoldeR eMpErOr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    (194/61)
    Posts
    190

    Default

    salam semua..

    i'm back...

    apa kabar..dan pa crita sekrang..????

  6. #156
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    xde cite pape pun skang.just hambar
    arcobaleno
    at your service

  7. #157
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    napa mcm tak hot pon nie..huhuhuhuhuhu..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  8. #158

    Default

    nak hot ke ekekeke jom berjemor

  9. #159

    Default

    i am newbie kk
    mohon bimbingannya

  10. #160

    Default

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    sebentar lagi akan ada report "JALAKMELALAK" tunggu


    http://travian-reports.net/my/report...88,81984320ce8
    wkwkkwkw..bagusbagusbagus

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •