Page 17 of 23 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 227

Thread: Battle report of the king!

  1. #161
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    haiz.. apa dah jadi.... SW+NE gabung... takut sangat ke dgn NW+OCEAN? =)

  2. #162
    Staff Sarjan
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    188

    Default

    yoi... tidur aja deh klo SW & NE gabung...
    wkwkwkwk...

  3. #163
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    haiz.. apa dah jadi.... SW+NE gabung... takut sangat ke dgn NW+OCEAN? =)
    wow..gbung ke?
    bru havoc skit server ni..perang2

    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  4. #164

    Default

    Quote Originally Posted by dUr3x View Post
    wow..gbung ke?
    bru havoc skit server ni..perang2

    hehehe ... quard war lg lol

  5. #165
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    bukan quad war... takut kena gb war wakakakaka >.<"

    p/s : tau2 je "ayam" tu bakal dimusnahkan, cepat2 je die konfed.. kekeke

  6. #166
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by NeoPARAGONZ View Post
    nak hot ke ekekeke jom berjemor
    nk berjemor kat mna neo


    http://travian-reports.net/my/report...60,82404f69a4f



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  7. #167
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    bukan quad war... takut kena gb war wakakakaka >.<"

    p/s : tau2 je "ayam" tu bakal dimusnahkan, cepat2 je die konfed.. kekeke
    sapa yang takut....sapa yang berani tu...dan sapa ayam pulak tu...ce cerita...aku baru lepas korek telinga ni...lapanggggg je rasa soundnya...
    The Best Flamers Award choice by people.....

  8. #168
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    waaa...
    sepi betul thread ne..
    tade ke sape2 yg nak share report war kat sini...
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

  9. #169
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by ko shurei View Post
    waaa...
    sepi betul thread ne..
    tade ke sape2 yg nak share report war kat sini...


    kan dah ada thread report tu



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  10. #170
    Sarjan ko shurei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    daerah paling selatan
    Posts
    115

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post


    kan dah ada thread report tu
    <<< ihihi..
    thread ni bukan ke tajuknya "Battle report of the king!" ?
    means, report2 serangan biasanya masuk kat sini..
    Do what you can, with what you have, where you are.


    Theodore Roosevelt

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •