Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Contest

  1. #21
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Quote Originally Posted by cekaro View Post
    betol3. lagi ramai player, lebih banyak tempat farm hehehe.ramai2 main server .com la, pastu upkan nama mesia, mesti player luar nak try main kat server mesia pasni
    Boss, orang proČ ramai main comx. Takut kena tapau plak nanti kalau saya main dekat sana. Halp me boss, halp meeee.
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  2. #22

    Default

    Betul...betul....

  3. #23
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by sillybobo View Post
    Boss, orang proČ ramai main comx. Takut kena tapau plak nanti kalau saya main dekat sana. Halp me boss, halp meeee.
    anda pun pro juga.tidak kurang skill kalau nak dibandingkan player2 pro yg lain kat luar sana tapau je diorang bobo.kalau diorang melawan bagitau ak.ak tolong ko delete kan id
    arcobaleno
    at your service

  4. #24
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Quote Originally Posted by cekaro View Post
    anda pun pro juga.tidak kurang skill kalau nak dibandingkan player2 pro yg lain kat luar sana tapau je diorang bobo.kalau diorang melawan bagitau ak.ak tolong ko delete kan id
    Hamboi, siapa lah saya nak dibandingkan dengan mereka bro. Mereka setaraf antarabangsa, saya hanya pemain yang sedang meningkatkan lagi prestasi permainan saya. Lewls. Tapi tak apa lah, kita tengok. Apa dapat emas ke minggu pertama comx bila ia restart nanti? Last try, manually with satwant sigh from DSx we got 4 medals for minggu pertama. Again, manually ya. Kekeke, hope boleh dapat emas. Tapi dengan syarat, sensei jangan main la. Takut kes NJNNJNNJN berulang lagi, merayu2 dia nak dapat gold medal perompak, tapi sensei don't give a D A M N pun kan? How dare you


    Your beloved anak murid.
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  5. #25
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    haha.skang sombong dah.xmo main ngan ak.fine2

    erk,kes myx 5 xyah dikenang la.haha.sebab tym tu goal ak n kamben memang nak sapu sume.saje nak test dapat ke x.so, xleh la layan time tu.and masa tu, orang california yang main, bukan ak.aite mate?
    arcobaleno
    at your service

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •