Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37

Thread: artefact race!!!!

  1. #11
    Pegawai Waren II dUr3x's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Quantown
    Posts
    222

    Default

    adoi..nape la semua artifak jauh2 ni..
    war may be fun..but make sure u end it as soon as possible

  2. #12
    Leftenan Muda ud1nh0's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Java, Indonesia
    Posts
    415

    Default

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    p/s : apsal server ni aku xleh fake ke kampung sendiri utk sorok report?
    sorok tu cover/tutupi ke?
    if fake can't do, try scout..if scout can't do, try passing me the IGN and password..i'll check it up for you

  3. #13
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    iya om udin. sorok = ditutupi/sembunyi ga usah password.IGN aja udah cukup kq.dikasi reign of fake aja.pasti dapet di sembunyiin log na
    arcobaleno
    at your service

  4. #14
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    hahaha.. ramai benar yang udah offer membeli artifak ni >.<"

  5. #15
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    maksud offer beli artifak tu apa? get ready guys.artifak akan di release dalam beberapa jam lagi.x sabar nak tgk ally mana yg own banyak coz lepas ni, kompem banyak perebutan arti or krisis antara ally
    arcobaleno
    at your service

  6. #16
    Lans Koperal keparat_123's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bali
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by ud1nh0 View Post
    sorok tu cover/tutupi ke?
    if fake can't do, try scout..if scout can't do, try passing me the IGN and password..i'll check it up for you
    ni orang di buzz , malah kaburrrr :@ :@ :@ :@
    ________________________________________
    ada yg punya link JAV kaga?

  7. #17
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    art da kuat pon sunyik lagi



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  8. #18
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Boleh jual beli artifak ke? ramai yg desperate art jauh2 kekekeke..agak2 art pelatih kecik harga berapa ya? nak beli nak beli *wink*wink*wink*

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  9. #19
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    ahhhhhhhh~ xde beli2.. akan ku pertahankan smpai mati.. yang datang sungguh2 pun makan habuk je la.. ade 6 kampung semua perbendaharaan da ready.... kui kui kui

  10. #20
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post
    art da kuat pon sunyik lagi
    hehe.tu la.ingatkan makin panas pas kuar artifak. maybe diorang tgh pening cari artifak lagi kot.tu yang xde masa nak jenguk forum

    Quote Originally Posted by IMMORTAL™ View Post
    Boleh jual beli artifak ke? ramai yg desperate art jauh2 kekekeke..agak2 art pelatih kecik harga berapa ya? nak beli nak beli *wink*wink*wink*
    harga standard la bro imm. just attack ramai2 n hancurkan treasury diorang. murah je kan ?

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    ahhhhhhhh~ xde beli2.. akan ku pertahankan smpai mati.. yang datang sungguh2 pun makan habuk je la.. ade 6 kampung semua perbendaharaan da ready.... kui kui kui
    haha.bagus2 def gila2 k. mesti ramai king2 tcx3 desperate nak dapatkan artifak.kalau ada log best, share2 la kat forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •