Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Thread: artefact race!!!!

  1. #21
    Leftenan Muda ud1nh0's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Java, Indonesia
    Posts
    415

    Wink

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    iya om udin. sorok = ditutupi/sembunyi ga usah password.IGN aja udah cukup kq.dikasi reign of fake aja.pasti dapet di sembunyiin log na
    Nasty [s]cekaro[/s] arcobaleno !
    he definitely will run tercirit la
    Quote Originally Posted by keparat_123 View Post
    ni orang di buzz , malah kaburrrr :@ :@ :@ :@
    give me BUZZ ! and i will hide
    give me BUZZ ! then give me TART , repeat it 3 times ! and i will appear and say "shut up, nungging and give me the hole"

    btw:
    send an offline PM (YM) if you need my assistance or something..

  2. #22
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    harga standard la bro imm. just attack ramai2 n hancurkan treasury diorang. murah je kan ?
    nanti diorang lari2kan..penat jga crop ja meh la jual meh la meh laaa..sila PM untuk nego..




    korg pasan x round ni mcm def Natar lbh byk berbanding server yg lepas2..sbb rasanya sblum ni xde smpai byk mcm nie..ke aku sorg je yg rase mcm nie?
    Last edited by IMMORTAL™; 05-08-2011 at 09:24 AM. Reason: Edit IMG link la..tu pun nak tnye..sibuk je

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  3. #23
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by ud1nh0 View Post
    Nasty [s]cekaro[/s] arcobaleno !
    he definitely will run tercirit la
    haha.jangan bilang sayang nasty la om.cuman canda aja kq masih main ga? kalau masih, kasi lagi analisis untuk server ini kyk dulu2 om.kan dulu om rajin post tentang politik server speed

    Quote Originally Posted by IMMORTAL™ View Post

    korg pasan x round ni mcm def Natar lbh byk berbanding server yg lepas2..sbb rasanya sblum ni xde smpai byk mcm nie..ke aku sorg je yg rase mcm nie?
    yeke natar banyak server ni? maybe pasal battle of the king kot? kalau xsalah, biasanya total natar tergantung average total hammer yang ada dalam satu server. tapi xsure la betul ke x.just dengar orang bercerita je la.kalau ada yang tau leh la share ilmu

  4. #24
    Staff Sarjan
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    188

    Default

    yang ini lebih banyak troop lagi...
    sepertinya memang lebih banyak troop natar skrg...




  5. #25
    Staff Sarjan Naga Puteh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Ipoh
    Posts
    171

    Default

    waa.. Makin BAnyak.. Ptotla xdapat art..
    Art Untuk DIjual ada x??
    [SIZE="1"][COLOR="darkgreen"]Myx1 - Naga Puteh
    Myx2 - Naga Puteh
    Myx3 - Naga Kreko
    Myx4 - UnMaster
    Myx5 - SunTzu
    Myx6 - Piohuman

    - Retired Already-

  6. #26
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Quote Originally Posted by Dr.Azharì View Post


    Ini mesti art besar kan..yg aku share atas tu untuk yang kecik. Sape amek art besar & kecik mesti dpt reben merah for this week kan


    wahh ye ke def natar bergantung avarage hammer time tu..dasat2

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  7. #27
    Koperal Son Goku's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Victoria Island
    Posts
    81

    Default

    http://4travian.org/log/8bd19e17941c...4349ccf82072da

    Art besar..tak ramai plak def natar ni..
    Post-hardcore Rules

  8. #28
    Prebet
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mansourah,Egypt
    Posts
    5

    Default

    maybe sebab yg tu da ade yg sweep kot?

  9. #29
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    penat betul jaga art ni, ada croppers pun mcm x wujud je, crisis crop melanda... kkekekeke

  10. #30
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    da x larat ke bro? meh meh bg kat aku ja

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •