Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37

Thread: artefact race!!!!

  1. #1
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default artefact race!!!!

    2 days to go before artifak kuar mari kita lihat sape yang kumpul paling banyak.good luck!!

  2. #2
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    ada 2k phalanx ni.. boleh join ke?


    "Never trust someone with mask"

  3. #3
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    hahaha.kalau camtu, better reinforce natar je time orang nak amek artifak

  4. #4
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    haha harap2 10 macemen aku leh membunuh deffend2 natar, masing2 aku bagi pakai m16

  5. #5
    Prebet rein12's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    penang
    Posts
    12

    Default

    wah

    'm16'men la jadi nya


  6. #6
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    haha harap2 10 macemen aku leh membunuh deffend2 natar, masing2 aku bagi pakai m16

    ini bermaksud ada 100k clubbie


    "Never trust someone with mask"

  7. #7
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    x ckup troop, nak bgi bantuan pda Natar ja

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  8. #8

    Default

    Leh tak suruh admin bagi art tu kat sebelah kg kite je...?

  9. #9
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    boleh, dgr cite admin leh bagi art tu masuk dalam perbendaharaan terus, tapi dapat pakai 20 saat pastu akaun automatik ban, hehe

    p/s : apsal server ni aku xleh fake ke kampung sendiri utk sorok report?

  10. #10
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Leh tak suruh admin bagi art tu kat sebelah kg kite je...?
    try mintak unik la spawn sebelah kampung.lagi best kalau spawn terus dalam treasury.xyah penat2 dah
    arcobaleno
    at your service

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •