Results 1 to 8 of 8

Thread: komen ts1

  1. #1
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default komen ts1

    aku sakit hati betul dengan ralat ralat ralat...upgrade la sikit admin
    LoVEy DoVEy...

  2. #2
    Koperal Akuhanyut's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ipoh
    Posts
    70

    Default

    [QUOTE=xxreezaxx;58230]aku sakit hati betul dengan ralat ralat ralat...upgrade la sikit admin[/QUOTE]

    setuju.. patut nya selengara la dulu server tu sebelum bukak... kan dah menyusah kan orang je...


  3. #3
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    nak buat cmne ^ ^ ralat HQ sane yang handle..


    "Never trust someone with mask"

  4. #4
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Apa yang ralat nya? Contoh˛ ralat tu please.
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  5. #5
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    ala ala bobo nak contoh lak hahaha. apa ally ko bobo, nak join leh :)
    LoVEy DoVEy...

  6. #6
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    adoi adoi adoi smalam ralar, hari ni lak asyik kena ban jer hahaha

    Akaun telah dilarang untuk sementara.

    Biasanya, larangan ini hanya selama beberapa saat dan mengelakkan sebarang tindakan yang sedang berlaku akibat dwi-klik yang tidak sengaja.

    Jika larangan ini berterusan, sila klik di sini.

    Anda perlu log-masuk semula selepas itu.
    LoVEy DoVEy...

  7. #7

    Default

    tau xpe...camne bg org yg dh topup mesti saket ati mcm i....ish2


    nk maen ts1?
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_1021

  8. #8
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Sabo la anda2 nie semua....tidak ada apa2 msalah pon ke atas akaun2 anda semua,,,,bukan anda2 sahaja yg jadi macam ini,1 server kene...

    Thread tutup!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •