Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 59

Thread: asl s6 senyap je ni??

  1. #11
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    bsar2 la best.. boleh kick


    "Never trust someone with mask"

  2. #12
    GreatesT RuleR SNSD's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad Family
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by poker_F View Post
    mmg kesin tgk..tp drg 1 ally je..tp def kuat gak..hahaha
    tp skunk NSA-BOB cam kene tibai je...hahaha...
    keke...cer tgk brapa ramai MT NSA-BOB kena tibai dgn NeRD HQ...xpe2 dekat s1 NeRD da buktikan wing skit tp menang WW..adakah kali nie diaorg kn perkara yang serupa? just wait n see
    Attack 1st, Talk Later

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by SNSD View Post
    keke...cer tgk brapa ramai MT NSA-BOB kena tibai dgn NeRD HQ...xpe2 dekat s1 NeRD da buktikan wing skit tp menang WW..adakah kali nie diaorg kn perkara yang serupa? just wait n see
    haha..tau xpe...mcm ak ckp la rmai wing@ahli ... tp ramai gak kuning..hoho
    Last edited by Landsay; 06-08-2011 at 09:04 PM.

  4. #14
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    21

    Default

    tunggu artifak
    ctlee3 last my1. Playing InSpector in ts6

  5. #15
    Lans Koperal jake666's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Penang,Malaysia
    Posts
    31

    Default

    Quote Originally Posted by IMMORTAL™ View Post
    kekeke..da x main s6 sejak s1 dibuka, NeRD G n R masih mendominasi top10 robbers ker..serang jer diorang hahaha
    Tapi bahagian penyerang NSA mendominasi & NeRD skrg pembela pon mendominasi
    "The Be$T Offence is THE BEST DEFENCE"
    NRNS-NE®
    NET™ / NEEĐ™
    UBER™

  6. #16
    Lans Koperal shadow's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    K.Damansara
    Posts
    34

    Default

    go NSA go

    go go go

  7. #17

    Default

    Awal lg. 60 ahli persekutuan yang aktif dan semua 60 ahli ada kemampuan menyerang lebih baik dari 5 persekutuan yang tak sampai 30 yang aktif, tak sampai 10 boleh menyerang dan selebihnya nak buat CFF pon malasss....

  8. #18
    Lans Koperal jake666's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Penang,Malaysia
    Posts
    31

    Default

    Quote Originally Posted by pcboss View Post
    Awal lg. 60 ahli persekutuan yang aktif dan semua 60 ahli ada kemampuan menyerang lebih baik dari 5 persekutuan yang tak sampai 30 yang aktif, tak sampai 10 boleh menyerang dan selebihnya nak buat CFF pon malasss....
    Kalo tak silap aku bdk2 NSA dah gerakkan penyerang2 & pcboss wing maner yg ko kater tak aktif huh
    "The Be$T Offence is THE BEST DEFENCE"
    NRNS-NE®
    NET™ / NEEĐ™
    UBER™

  9. #19
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Oh..tak de kemampuan NERD nak lawan NSA..Dan tak de kemampuan juga lihat report asik geng NSA jer kena tibai sekeliling aku nie..muahaha
    Last edited by Castello@myx; 06-29-2011 at 05:09 PM. Reason: Aku punya suka la..

  10. #20
    GreatesT RuleR SNSD's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad Family
    Posts
    108

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Oh..tak de kemampuan NERD nak lawan NSA..Dan tak de kemampuan juga lihat report asik geng NSA jer kena tibai sekeliling aku nie..muahaha
    wah otai myx dtg ts6 men sini..wkwkk..baru smlm aku tgk NSA serang sesama dia kes xpuas hati..then dengar citer gak ada ahli NSA BOB kena kick tanpa sebab...ganasnya BoB
    Attack 1st, Talk Later

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •