Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Tolong. Wira Ditangkap.

  1. #1

    Default Hero ditangkap.

    Ape perlu kite buat? mcm mane nk lepas? im still new here. help me.

  2. #2

    Default Tolong. Wira Ditangkap.

    Ape perlu kte buat untuk lepaskan? tolong. masih baru dalam game ni.

  3. #3
    Sarjan Rozar's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    tandas..
    Posts
    105

    Default

    boleh cuba minta pihak musuh melepaskan Wira tersebut. kalau dia takmo, anda
    perlu melancarkan serangan mod Normal ke atas kampung tersebut untuk membebaskan wira.

  4. #4

    Default

    nak kena hantar byk ke utk serangan normal mod tu? atau sikit pon boleh?

  5. #5

    Default

    kalau bunuh tu macam mane? wira mati tros. tk bole hidup balik?

  6. #6
    Sarjan Rozar's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    tandas..
    Posts
    105

    Default

    kalau bunuh wira mati, tapi boleh hidup balik.
    menyerang menggunakan mod serangan normal, dan serangan mestilah berjaya (terdapat askar penyerang yang hidup)
    mampu membebaskan askar yang terperangkap.

  7. #7
    Prebet j.lenteng's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bintulu - Kota Kinabalu - Kuala Kangsar
    Posts
    11

    Default

    boleh... kalau musuh degil tak kasi lepas, atau tak cukup askar nak lancarkan serangan secara normal (jumlah perangkap + askar pertahanan musuh lebih dari askar serangan awak), kasi mati jek, lepas tu hidupkan balik kat rumah agam wira
    ~ fallen angel ~
    WW Holder & Winner, s5 (Nov 2011)

  8. #8

    Default

    ok thanks for your help.

  9. #9

    Default

    kalau hidupkan wira kt rumah agam kene guna resos gak ke??
    kalo hidupkan bese,mahal..
    lg tinggi level,lg bnyak gne resos..
    kalo hidupkan kt rumah agam same gak ke cm hidupkn bese??

  10. #10

    Default

    Kalau nak hidupkan balik si wira tu, memang kena guna reso gak (jumlah ikut level wira). Masa hidupkan balik pun ikut level gak, makin tinggi level wira, makin lama time nak revive.
    com8 ['09] - Nouda | Pro Teuton
    com8 - Veritas ('10)| Simming Gaul
    myx - Veritas | (Retired: 20/12/09)
    .MY Mod | .IN MH | .COM Forum God

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •