Results 1 to 7 of 7

Thread: flag TS6

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21

    Default flag TS6

    macam mana saya nak buang flag sebelum ni? sekarang ni dah maximum flag yang digunakan.huhu..

  2. #2

  3. #3
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    maybe yg bookmark kat map tu kot
    arcobaleno
    at your service

  4. #4
    Lans Koperal
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21

    Default

    yes..yg tu la..dah maximum guna..nak cancelkan balik macam mana?

  5. #5
    Sarjan Rozar's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    tandas..
    Posts
    105

    Default

    Buka peta.
    Buka "informasi" panel jika belum dibuka.
    Klik tanda (">>") pada jenis senarai yg ingin anda padam (persekutuan, pemain atau bendera).
    Sekarang klik pada "x" di sisi kanan senarai yg ingin anda padam.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by noobies View Post
    macam mana saya nak buang flag sebelum ni? sekarang ni dah maximum flag yang digunakan.huhu..

    ak x pnh gune n xreti gunepon..haha

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    May 2011
    Posts
    21

    Default

    perghh..xsangka plak button kecik tu ada function dia..cess..tenkiu2...nmpk smart plak bila ada mcm ni..hehe

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •