Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 124

Thread: SE FAM Vs ????

  1. #81
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by sakos View Post
    gara-gara mahu menghapuskan desa hammer Count akhirnya SW telah mengerahkan bala tentera mereka menyerang secara bergilir2
    ini report2nya..

    http://travian-reports.net/my/report...b3,9098882bfab

    enjoy guys

    *p/s: NE-ROTC and SEAL juga turut serta
    tp dengar2 itu sebagian hanya 2nd attack SW sahaja... count jg mengetahui akan hancur makanya harakiri ke SW pagi ni
    http://travian-reports.net/my/report/9102334061f

    hayo sapa lg yg mau harakiri??

  2. #82
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by sang timur View Post
    tp dengar2 itu sebagian hanya 2nd attack SW sahaja... count jg mengetahui akan hancur makanya harakiri ke SW pagi ni
    http://travian-reports.net/my/report/9102334061f

    hayo sapa lg yg mau harakiri??
    byk lagi report2 seperti itu tapi biarlah rahsia

    cewah dah mcm siti nurhaliza la pulak..

    to SW team kerana telah merevealkan desa2 hammer mereka

  3. #83
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by sakos View Post
    byk lagi report2 seperti itu tapi biarlah rahsia
    maksudnya banyak yg hancur begitu?

    Quote Originally Posted by sakos View Post
    to SW team kerana telah merevealkan desa2 hammer mereka
    silahkan mampir kalu begitu
    Last edited by sang timur; 06-19-2011 at 08:35 PM.

  4. #84
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by sakos View Post
    gara-gara mahu menghapuskan desa hammer Count akhirnya SW telah mengerahkan bala tentera mereka menyerang secara bergilir2
    ini report2nya..

    http://travian-reports.net/my/report...b3,9098882bfab

    enjoy guys

    *p/s: NE-ROTC and SEAL juga turut serta
    thanks mr sakos. the best log report of the tcx3 ni

    camne boleh ada serangan dari SEAL sekali? kan konfed? NE-ROTC pn join? wowowow. memang nekad nak hancurkan count sampai ada player import dari kuadran lain

    Quote Originally Posted by sang timur View Post
    tp dengar2 itu sebagian hanya 2nd attack SW sahaja... count jg mengetahui akan hancur makanya harakiri ke SW pagi ni
    http://travian-reports.net/my/report/9102334061f

    hayo sapa lg yg mau harakiri??
    good job om. ada lagi ga log2 yang mantab dari SE ke SW? kalau bisa share log kyk dari sakos. lengkap dengan hammer2, bukan sekadar kg dihancurkan kalau ada di share ya

    Quote Originally Posted by sakos View Post
    byk lagi report2 seperti itu tapi biarlah rahsia

    cewah dah mcm siti nurhaliza la pulak..

    to SW team kerana telah merevealkan desa2 hammer mereka
    banyak tu hammer2 SW yang lepas. adakah akan ada serangan ke kampung2 hammer itu?

    P/s: kalau ada terus dishare log tu k. biar segar dari ladang
    arcobaleno
    at your service

  5. #85

    Default

    Hammer2 SW pada keluar yak ,

  6. #86
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    thanks mr sakos. the best log report of the tcx3 ni

    camne boleh ada serangan dari SEAL sekali? kan konfed? NE-ROTC pn join? wowowow. memang nekad nak hancurkan count sampai ada player import dari kuadran lain
    kalau dah SEAL tu memang SEAL la kot. xkan x paham2 lagi
    tiba2 kt profile tulis "this account was hijack" wakakaka.
    alasan budak kecik je camtu.xkan travian malaysia kena attack ngan Anonymous kot.

  7. #87
    Prebet SakTi's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Banjarmasin
    Posts
    18

    Default

    wow. .sadis lor hammer sw bertebaran ke se, ,nice log

    xkan travian malaysia kena attack ngan Anonymous kot.
    masa seh
    ati ati lho, ,

    http://travian-reports.net/my/report/91094cf7673

  8. #88
    Prebet
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mansourah,Egypt
    Posts
    5

    Default

    whew. panas amat forum ini yah?

  9. #89

    Default

    numpang nyimak )

  10. #90
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    nampaknya sedang musim harakiri ni

    http://travian-reports.net/my/report/9114457e316

    well done SE

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •