Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 50

Thread: Server 2 (tc2) Yang Sunyi Sepi

  1. #21
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    wkwkwkw.main speed je bro.baru ramai orang
    arcobaleno
    at your service

  2. #22
    Lans Koperal Cherry Pie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in front of the laptop
    Posts
    43

    Default

    speed nt xde life pulak.. hahaha.. lagi2 kalau main attacker atau raider.. hehe..

  3. #23
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    attacker still ada life.raider baru xde life xpe.itu xde masalah.cari la dual yang banyak k
    arcobaleno
    at your service

  4. #24
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    attacker still ada life.raider baru xde life xpe.itu xde masalah.cari la dual yang banyak k
    agreed. i'm raider & memang sgt susah nak cari raider yg aktif sampai tahap leh masuk top10 robbers. Aku sebenarnya ada sedikit kemusyilan, kenapa sampai 3 normal server open dijarak masa yang dekat? maksud aku s6 s1 & s2..mungkin lebih baik wujudkan 1 server untuk 2x speed..aku rasa ni antara sebab s2 kurang mendapat sambutan..aku rasa la..rasa-rasa x salah kan?

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  5. #25
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    sebab ada nya permintaan untuk normal dan t4 server kalau tc2 kurang sambutan, nanti my3 dan seterusnya mungkin akan dlm versi t4. tc2 sebenarnye untuk test market untuk ver t3.6 je


    "Never trust someone with mask"

  6. #26
    Lans Koperal Cherry Pie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in front of the laptop
    Posts
    43

    Default

    ala.. aku suka main t3.6... takbestnye kalo xde nt.. T_T

  7. #27
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    sebab ada nya permintaan untuk normal dan t4 server kalau tc2 kurang sambutan, nanti my3 dan seterusnya mungkin akan dlm versi t4. tc2 sebenarnye untuk test market untuk ver t3.6 je
    oo itu macam..tp hanya 800+ player reg s2, mcm xde sambutan
    aku suka classic sbb laju & ringkas..aku suka T4 sbb byk bende leh test

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  8. #28
    Lans Koperal jake666's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Penang,Malaysia
    Posts
    31

    Default

    cherry satu team dgn mael kan
    "The Be$T Offence is THE BEST DEFENCE"
    NRNS-NE®
    NET™ / NEEĐ™
    UBER™

  9. #29
    Lans Koperal Cherry Pie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in front of the laptop
    Posts
    43

    Default

    mael mana jake666, mael lambung ke?
    aku rasa tc2 xdpt smbutan sbb ramai nak cuba main t4.. nt bile dah rase x sronok main t4, lambat loading lah, dorang mainla sever normal balik kot.. miahahaha

  10. #30
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    diorang akan g server speed la
    arcobaleno
    at your service

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •