Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Rom

  1. #1

    Default Rom

    Hello awlll..
    aku nk maen rom untuk t4..
    tapi aku xpro sngat..
    aku maen teuton ja slame ni..

    ade otai2 yg boleh kasi tip & guide untuk aku x??

  2. #2
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Aku pun xpernah main rom..tp kebanyakan suggestion dari otai d luar sana, byk yg suggest untuk kejar 100x legion, then 10x spy & then wat kude coklat tu untuk raid. Aktif & lain2 sama ja mcm teuton.

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  3. #3

    Default

    otai2 ples sharre..
    (Currently need gold sponsor at Ts6;

  4. #4
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    nak tips utk apa? utk simming ke?

    tips ni leh pakai utk sume tribe : online selalu utk cek id
    arcobaleno
    at your service

  5. #5
    GreatesT AttackeR
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ampang
    Posts
    12

    Default

    Pakai jer Rom, jgn risau sgt.
    KAB-S2,S3. Iris-S5

  6. #6
    Lans Koperal shadow's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    K.Damansara
    Posts
    34

    Default

    rom klau x silap aku maksimumkan resos than wat def. pastu bru wat atk

  7. #7
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by shadow View Post
    rom klau x silap aku maksimumkan resos than wat def. pastu bru wat atk
    lg bes kalo deff tu dtg dr id gaul.. so resos di rom leh dimaksimumkan utk up resos jer.. hehe
    (deff gaul tu dtg dr id member2 yerr.. jgn main multi account, nti kene ban saje je..)

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  8. #8

    Default

    rom balance (def ok att pun ok) pop lagi ok hahahaha

  9. #9
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Rom the best !!!!...hehehehe

  10. #10
    warnerwong
    Guest

    Default

    lg bes kalo deff tu dtg dr id gaul.. so resos di rom leh dimaksimumkan utk up resos jer.. hehe
    (deff gaul tu dtg dr id member2 yerr.. jgn main multi account, nti kene ban saje je..)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •