Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: Masalah di tc2? Let's discuss

  1. #21
    Lans Koperal Cherry Pie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in front of the laptop
    Posts
    43

    Default

    xmo.. jangan tutup my2.. best ape. baru mencabar sket nak main.. haahahhaa... only the best will survive.. miahaha

  2. #22
    WW HoldeR
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Under Upin & Ipin Flag
    Posts
    112

    Default

    x yah dgr ckp dia admin...jalan je x yah tutup..

  3. #23
    Lans Koperal Cherry Pie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in front of the laptop
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by Z|CFFFF6600oNaN View Post
    x yah dgr ckp dia admin...jalan je x yah tutup..
    nasib baik xda button like.. kalo tak aku dah like 100 kali... miahahahahah

  4. #24
    Lans Koperal jake666's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Penang,Malaysia
    Posts
    31

    Default agreed !!

    Quote Originally Posted by IMMORTAL™ View Post
    (finger) la U&I hahahaha

    ps: admin sila close my2 please, 200 player 1 quadran nak main apa? hahaha
    agreed boring tol main tc2(takder tapak farm) dan normal speed server baik ader 2jer mcm tuh banyak player main 1server mcm aku main kat com2 best tol 11k++ player main
    "The Be$T Offence is THE BEST DEFENCE"
    NRNS-NE®
    NET™ / NEEĐ™
    UBER™

  5. #25
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Hahaha..jake, klu ada button like mesti ko 'like' jugak post aku kan?

    Teringin nak main di .com tapi kalau dpt 3x dual mcm CoN la hahaha

    Player2 di My2 ni mesti nak break WW record kan kan ? The smallest WW defend <-- This is flaming

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  6. #26
    Lans Koperal Cherry Pie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in front of the laptop
    Posts
    43

    Default

    no offence, but what exactly is your problem with tc2? there are still people out there who are still playing in tc2 even just 700++. If you yourself didn't like the server it's okay, since i opened this thread for people who are having "real" problem at tc2. If u don't have any account in this server, just respect others who still wants to go on with this server. tc2 is surely challenging with only 700++ player. Just like i said before, best man wins. If u open an account at tc2 and find yourself being farm, dun tell others the server is suck with no place to farm. Oh please.

  7. #27
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    No flaming please


    "Never trust someone with mask"

  8. #28
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Jizz! Bulan mengambang ke apa? Lack sense of humor? I jus joking around pal. Xtau plak smpai ada yg sentap. Sebenarnya semua posting aku dalam thread ni lebih ditujukan pada bro con a.k.a Z|CFFFF6600oNaN ♔ yg beriya2 xnak main T4. Tiada isu aku x respect sesiapa2 dalam my2.

    Then, since our community dalam forum ni terlalu kecil, bila masuk forum tiada pun posting baru, ternampak pula my2 thread pop up, so bila baca posting pemain, jari gatal untuk reply, jadi aku secara xlangsung ter'spam' dalam thread ni yang mana menjejaskan real purpose dis thread untuk pemain my2 berkongsi masalah. Rasanya pelawat forum yg lain pun hadapi masalah sama. Jadi saya minta maaf untuk ini. Tetapi tidak untuk my joke.

    If u open an account at tc2 and find yourself being farm
    You sure don't know me but it's okay i don't give a damn what people think bout me. Again, i do respect other people. No matter they playing Zynga or even Solitaire. Ok ok guys, no spamming , no flamming & no joking from me in my2 thread anymore. I wish you guys happy & good luck. Cheers.

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  9. #29
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    laa...jangan merajuk bro..tp kan...bg aku...kalau tak flame..jawab die...basi lah forum travian ni..cube tgk thread kat speed server tu...sunyi..dah nak berhabuk dah...pada akulah..flame tu..ok..boleh rancakkan forum..janji tak rancist dan menjatuhkan maruah orang..sudah...

    lagipun..bila telinga dah panas..tangan mesti gatal punya..asyik nk tekan button cr coor kg orang..lps tu..serang....hahaha..

    tp..ni thread utk prob di ts2..jgn marah aku mencelah kat sini...
    Last edited by dooms; 07-08-2011 at 09:41 PM.
    The Best Flamers Award choice by people.....

  10. #30
    Lans Koperal Cherry Pie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in front of the laptop
    Posts
    43

    Default

    errr.. sorry kalau saya ada tesalah cakap...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •