Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 105

Thread: Mari memperkenalkan diri masing masing

  1. #51
    Prebet hannan's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    IN THE WORLD
    Posts
    4

    Default

    Nama: hannan
    Umo: 14 tahun
    Asal: Kelantan
    Pengalaman: 3 tahun dalam travian lama gak aku main
    FB: http://www.facebook.com/Hannan98

    mintak ajar dari otai2 semua

  2. #52

    Default

    Nama: zaidi
    Umo: 22 tahun
    Asal: Kelantan
    Pengalaman: 1 tahun lbh je baru...
    FB: -

    otai-otai, selamat berkenalan...

  3. #53
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    welcome sume. rajin2 la post nanti ye
    arcobaleno
    at your service

  4. #54
    Prebet NoobStar's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Moron's Ville...haha!
    Posts
    8

    Default

    Nama: Alip
    Umur:
    Asal: Melaka

    Pengalaman?
    Hari nih hari pertama aku jadi rakyat travian..hehe! Saja nak explore sebab pernah dengar travian ni dulu tapi buat tak tau je..sebab utama yang buat aku nak main travian ni adalah kat opis aku ni mak budak, bapak budak sampai boss aku pun main travian ni..pelik la..ada sekali dia sanggup batalkan meeting atas alasan nak main travian..gila kot orang tua tu..haha! fuh! nasib baik makcik cleaner ni tak main sekali kalau tak hbs satu opis gila...So bersempena dengan post pertama aku ni, aku nak ucap salam kenal kepada semua yang ada..berserta dengan serangkap pantun yg korang pernah dengar sejak tadika lagi..hehe!

    Buah cempedak di luar pagar;
    Ambil galah tolong jolokkan..
    Saya budak baru belajar;
    Kalau salah tolong tunjukkan..

    SALAM KENAL BUAT SEMUA..
    Last edited by NoobStar; 10-02-2012 at 02:01 PM.

    ~ UNITE THE FIGHT ~

    PEACE, LOVE & HARMONY

  5. #55
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by NoobStar View Post

    Pengalaman?
    Hari nih hari pertama aku jadi rakyat travian..hehe! Saja nak explore sebab pernah dengar travian ni dulu tapi buat tak tau je..sebab utama yang buat aku nak main travian ni adalah kat opis aku ni mak budak, bapak budak sampai boss aku pun main travian ni..pelik la..ada sekali dia sanggup batalkan meeting atas alasan nak main travian..gila kot orang tua tu..haha! fuh! nasib baik makcik cleaner ni tak main sekali kalau tak hbs satu opis gila...
    wow. sampai camtu sekali. pasni kalau bagi resume kena include kan pengalaman main travian la er kalau nk keje kat ofis tu? haha. welcome to the club k. rajin2 post dan bertanya. banyak otai sedia membantu
    arcobaleno
    at your service

  6. #56

    Default

    nama saya aminah
    umur 3thn

  7. #57
    Prebet NoobStar's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Moron's Ville...haha!
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    wow. sampai camtu sekali. pasni kalau bagi resume kena include kan pengalaman main travian la er kalau nk keje kat ofis tu? haha. welcome to the club k. rajin2 post dan bertanya. banyak otai sedia membantu
    Haha...jgn kata resume..interview pun kena soal hal2 travian ni..forum ni banyak tips, info & pedoman utk orang baru macam aku ni..minta satu je, jangan buli aku! hehe...

    ~ UNITE THE FIGHT ~

    PEACE, LOVE & HARMONY

  8. #58
    Prebet NoobStar's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Moron's Ville...haha!
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by NW1SH View Post
    nama saya aminah
    umur 3thn
    Aminah 3tahun?
    wahh 3tahun dah dengar nightwish..gempak! *agaknya la*
    Dulu aku 3tahun asyik nak gigit permainan getah je..budak2 sekarang siap dah pandai main travian..
    Aminah main command&conquer tak? hehe..

    Haha...aku tak tertipu..taktau la korang..

    ~ UNITE THE FIGHT ~

    PEACE, LOVE & HARMONY

  9. #59
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Welcom NoobStar .....
    Enjoy u game....

  10. #60
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Welcom NoobStar .....
    Enjoy u game....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •