Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 105

Thread: Mari memperkenalkan diri masing masing

  1. #61
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Nama: mdno
    Umo: 20 tahun ++
    Asal: Johor
    Pengalaman: myx1, myx2, myx3, myx5 & myx7

    Salam perkenalan buat semua player2..y otai2 tu leh share2 ilmu...xmau sikit...mau byk...

    otai-otai, selamat berkenalan...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  2. #62
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    Otai server speed nie..
    Semua layan server speed je..

  3. #63
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Y otai tu org lain...aku main sim jer... ..byk lg nk kne blaja..
    normal ada main tp tahan 1-3 hr jer..pnt tunggu..
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  4. #64
    Lans Koperal wazhanudin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    48

    Default

    Ceh.. Iye la tu.. Bley caya ke? 10% je caye..
    Server normal.. Smua pon slow..
    Tp, kira ok la.. Bg yg noob mcm aku nie.. Baru nak kenal travian..

  5. #65
    Lans Koperal Emo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37

    Default

    Salam kenal semua..
    Aku start kenal natang ni taon 2008. Server pertama yg aku main s2. Masa tu kenal eMpErOr kt s2 terus kamceng sampai skg.
    Id kt s2 masa tu Hemoh-Hemoh. Geng lama kt s2 masa tu shahashim, lord sharon (mana kau aaa.. menyepi terus), budak laloq, Taqwacore (brader ni pun da senyap gak) yg lelain sori la kalo x igt nama. Pastu x dan abes main situ myx2 restart kita ramai2 g register sana main kt SE. Masa ni best sbb baru tau ada server laju, kaw2 kg membangun dgn pesatnyer. Masa myx2 main multi x hengat! Kepada geng2 lama yg kita start kenal kt my2 tu sila2 reply sini bole kita gedering2 kew.. ngopi2 kew.. ngeteh2..
    ~dun kill ur brother~

  6. #66
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    ooo jadinya aku lagi lama la sbb aku main sikit je sblm speed start ahahaha
    aku ingat lagi masa myx2, eh tak ingat dah la , tu time bantai menang kan? dah jadi ustadz dengar2 cite, sama2 ngan bob mengajar dalam utan hahaha
    LoVEy DoVEy...

  7. #67

    Default

    only few posts ... entire forum is abandoned?

  8. #68
    GreaT RuleR
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    baling
    Posts
    12

    Default

    Bila la dapat tgl game nie

  9. #69
    Prebet
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Wonder World
    Posts
    1

    Default

    Tumpang lalu...

  10. #70
    WW WinneR Pengasas's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    On My Laptop
    Posts
    12

    Default

    buah cempedak di luar pagar,
    ambil galah tolong jolokkan,
    saya budak baru belajar,
    mohon otai2 tolong ajarkan...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •