Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 81 to 90 of 105

Thread: Mari memperkenalkan diri masing masing

  1. #81

    Default

    Assalamualaikum...aku Shahrin, budak baru dalam forum ni, tolong tunjuk ajar. Sebelum ni pernah main Travian ni tapi kejap je & tak serius..Tahun 2013 ni try nak serius plak..rajin2x tengok forum..hehe~ Peace Y'll (^ ^)v

  2. #82
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Default

    Quote Originally Posted by Shahrinn93 View Post
    Assalamualaikum...aku Shahrin, budak baru dalam forum ni, tolong tunjuk ajar. Sebelum ni pernah main Travian ni tapi kejap je & tak serius..Tahun 2013 ni try nak serius plak..rajin2x tengok forum..hehe~ Peace Y'll (^ ^)v
    Selamat Datang Shahrinn93 ke dalam Forum Travian MY, happy travian-ing



  3. #83
    Prebet
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    klang
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Motai View Post
    test test test
    motai bkn ko men ts6 gak ker?
    SEAL

  4. #84

    Default

    marilah bergoyang marilah bergoyang mari kita bergoyang << tak de idea

  5. #85

    Default

    nicknam AbangPower

    sedang mencari.

    Mencari DUAL untuk server TX3.COM

    puak gaul

    kampung dah 11

    alliance top 15.

    sekarang dah minggu ke 10.

    ada yang berminat? contact saya.

    x kisah newbie or otai.

    x perlu sponsor gold atau sebagainya untuk jd dual saya.

  6. #86
    Prebet
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by NeoPARAGONZ View Post
    marilah bergoyang marilah bergoyang mari kita bergoyang << tak de idea
    x habis2..

  7. #87

    Default

    My Name = AJ
    Umur = lupa
    Pengalaman :dri server 2 2008 smpai 2013...tp msih noob...minx otai2 tlg ajar kan skil2...

    Currently main ts7 n ts4 . Main sensorang . Takde dual .

  8. #88

    Default

    assalamualaikum...saya bru je cr8 id ni hari ni...minx otai2 sume beri tunjuk ajar....nk tnye...cmne nk letak gambar...sbb die minx url plak..

  9. #89
    Lans Koperal WuNan's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    29

    Default

    hehe
    sy pon same...dh lame xmaen ni...huhu last dlu my1..sape yg mng tah..xabes maen pon..haha

  10. #90
    Pegawai Waren I Faris Azri's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Malacca, Malaysia
    Posts
    336

    Default

    WuNan nama mcm legend dah.. player lama ke? pro kot

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •