Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 70

Thread: ts1 Battle Report

  1. #21
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    reza, cube ko MM suh bdk2 posting dlm forum ni, sape ingkar kena kick, ko kan diktator kekeke

    rase segan la cas hahaha..bgi kat aku ni sbb 9768 haeduan aku ade kat WW tu ke ? marilah join aku my1, tolong anta cata je, line aku damn teruk, cata masuk ke longkang petang semalam dah (cry)

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  2. #22

    Default

    spa yg nak cata?

  3. #23

    Default

    forum kmbali senyap sperti biasa....

  4. #24
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Komuniti kita terlalu kecil, sampai yang aktif pun jadi x berapa nak aktif

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  5. #25
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    waaa tak lakula forum ni
    LoVEy DoVEy...

  6. #26
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    haha.tolong laku kan forum la bg log yang best2 ke
    arcobaleno
    at your service

  7. #27
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Hello kepada anda2 semua,,,sila kembali ke topic asal ...

  8. #28
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  9. #29

  10. #30
    Prebet Valkyrie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Di laptop mu
    Posts
    8

    Default

    wira banyak sangat


    Congratulation to ESA Family who win the WW

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •