Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 70

Thread: ts1 Battle Report

  1. #41

    Default

    Quote Originally Posted by Baron Dante View Post
    tp kenape nish yg dapat WW winner TS1
    owner die ade sini
    nish tau abang owner asal Sangbelang .. tapi .. abang tau sendiri lah ok susah payah nish jager account tu termasuk WW .. . termasuk ally2 yg abang tinggal begitu sahaja .. sebab .. yer la kan .. masa tu semua dok kata .. kiter tak ader harapan ka?

    nish skit pun tak ader niat nak nama ke apa .. bagi nish masa tu dan masa sekarang .. hanya lah .. berjuang sehingga abis server .. tak kira lah kalah atau menang .. itu jer .. tak ader niat pun nak ambik gelaran itu dari abang .

    lagipun nish dapat jugak gelaran baru Greatest Ruler .. tapi takde pun sebab gelaran WW Winner ni nish dah dapat 2010 aritu dengan account Autopilot nish sendiri

  2. #42

    Default

    Quote Originally Posted by Baron Dante View Post
    teringat ade org cakap dulu..... jgn mimpi DZ menag WW
    hahahahahahahah sapa yg meninggalkan acc tanpa khabar berita even kalo tenet kena potong ka apa ka..pesal pe xleh nk je bg taw pastu bila dh abis WW boleh plk minta pass...

    Quote Originally Posted by Baron Dante View Post
    tp kenape nish yg dapat WW winner TS1
    owner die ade sini
    tu tuan empunya dh jawab dh siap ngan dalil˛ lagi yg dia pemenang WW s5 2010

    Quote Originally Posted by nish View Post
    uiks?? kenapa abang Baron Dante a.k.a Sangbelang nak mempertikaikan?

    nish dapat Gelaran ini tahun 2010 - ni bukti :

    http://3.bp.blogspot.com/_D-k2ub-AX2...s1600/Adam.jpg

    dan

    http://1.bp.blogspot.com/_D-k2ub-AX2.../ww+winner.jpg

  3. #43

    Default

    Quote Originally Posted by Baron Dante View Post
    tp kenape nish yg dapat WW winner TS1
    owner die ade sini
    sebab owner asal die x de telur

  4. #44

    Default

    Quote Originally Posted by Baron Dante View Post
    tp kenape nish yg dapat WW winner TS1
    owner die ade sini
    Eh... tak malunya orng tu ...
    Separuh server ilang tah kemana...
    Ada hati nak claim
    Last edited by Eric; 07-01-2012 at 06:58 PM.

  5. #45

    Default

    main separuh jlan tak sampai, sudah le bang belang oi.
    pandai ajak main pastu belah, pasai rasa takleh menang game.
    pui

  6. #46

    Default

    aik jadi kes plak ke hihihi, kena bagi kemenangan pada yang habiskan ww lah, penat dorang bertungkus lumus nak menang hehe
    http://fewett.org/forum2009/image/sign2.png

  7. #47

    Default

    hurm.. susah2 salah sorg buat 1 ID baru dekat forum ni contoh ID : DZ_Myth pass : bla bla bla .. pastu ID ni share2 la.. pastu mintak n bincang baik2 ngan sangbelang letak gelaran WW winner dkt ID baru ni.. sekurg2nya ID ni wakil semua org telah bertungkus lumus atas kemenangan ni..

    tak tahu ape2 n tak tahu benda menjadi ke tak.. try n error je

  8. #48

    Default

    Sangbelang a.k.a Baron Dante nak ambil title WW Winner tu nish tak kisah pun .. walaupun dia tak buat apa pun untuk kemenangan kat TS1 tu .. hilang selama 6 bulan .. bila dah menang nak claim title kemenangan tu

    Kalau Baron Dante nak claim title tu .. Sangbelang a.k.a Dante Baron claim jer lah title tu . Ini buat tuduhan seperti di bawah. Apa salah nya tanya nish dulu elok2

    Quote Originally Posted by Baron Dante View Post
    tp kenape nish yg dapat WW winner TS1
    owner die ade sini


    Title WW Winner yang nish dapat ni dah lama dah .. tahun 2010 agi

    http://my-ne2010.blogspot.com/

    http://my-ne2010.blogspot.com/2010/0...autopilot.html

    HANYA itu yang Nish nak tegas kan kat sini. Title WW Winner yang nish guna bukan nya dapat dari kemenangan TS1 .. walaupun nish BERHAK dapat sebab nish yang susah payah selama 6 bulan menerajui ally sehingga saat kemenangan tu.

    Seperti juga kemenangan nish DUAL dengan TT a.k.a EVOX di server TS6 .. menang juga WW .. tapi hanya sebagai dual.. TAKDE PUN NISH NAK CLAIM bagai sedangkan setiap malam nish yg jager WW TS6 2011-2012 tu sorang2

  9. #49

    Default

    Quote Originally Posted by Sea cucumber View Post
    hurm.. susah2 salah sorg buat 1 ID baru dekat forum ni contoh ID : DZ_Myth pass : bla bla bla .. pastu ID ni share2 la.. pastu mintak n bincang baik2 ngan sangbelang letak gelaran WW winner dkt ID baru ni.. sekurg2nya ID ni wakil semua org telah bertungkus lumus atas kemenangan ni..

    tak tahu ape2 n tak tahu benda menjadi ke tak.. try n error je
    1 fikiran yg boleh campak ke ********.....pesal nk kena wat id br plk...nish tu dh 2 id...1 biasa 1 lg ada title WW Winner s5 2010...ssh jg kalo xpaham apa yg d bentangkan kat sini pastu nk bg buah otak˛

  10. #50

    Default

    Quote Originally Posted by Sea cucumber View Post
    hurm.. susah2 salah sorg buat 1 ID baru dekat forum ni contoh ID : DZ_Myth pass : bla bla bla .. pastu ID ni share2 la.. pastu mintak n bincang baik2 ngan sangbelang letak gelaran WW winner dkt ID baru ni.. sekurg2nya ID ni wakil semua org telah bertungkus lumus atas kemenangan ni..

    tak tahu ape2 n tak tahu benda menjadi ke tak.. try n error je

    Ni kes nak bagi idea tp x paham keadaan

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •