Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 70

Thread: ts1 Battle Report

  1. #51

    Default

    Quote Originally Posted by Sea cucumber View Post
    hurm.. susah2 salah sorg buat 1 ID baru dekat forum ni contoh ID : DZ_Myth pass : bla bla bla .. pastu ID ni share2 la.. pastu mintak n bincang baik2 ngan sangbelang letak gelaran WW winner dkt ID baru ni.. sekurg2nya ID ni wakil semua org telah bertungkus lumus atas kemenangan ni..

    tak tahu ape2 n tak tahu benda menjadi ke tak.. try n error je
    ni kes tak tau kisah sebenar tapi suka wat kesimpulan sendiri, niat dah elok tapi cara salah masuk serbu cenggitu je kekeke
    http://fewett.org/forum2009/image/sign2.png

  2. #52

    Default

    alahai.. sume dok emo2 ni chill yo.. klu nk jadikn isu sgt sila buat topik baru..

  3. #53

    Default

    mana ada emo, cume pahami la perasaan org lain, kadang2 berdiam diri tu lebih baik dari mencelah tak tahu bende

  4. #54

    Default

    lol cara penyampaian tu mcm emo2 je gitu xde celah mencelah benda boleh bawak berbincang jgn ikut sgt perasaan.. inikan forum jadi salah ke org tu berkata sesuatu.. klu kita ckp org lain mencelah seolah2 ni forum sendiri punya, klu kita tak dpt terima lebih baik dok diam n tak amik kisah ape org tu cakapkn..

    klu rasa nk benda2 ni nk sampaikan, dengan cara buat topik baru diforum.. kn topik ni lain adakah afdalnya buat topik pasal benda ni n kurg manis gitu bila dilihat org lain n jaga sikit adat percakapan diforum umum spt ni..

  5. #55

    Default

    Assalamualaikum semua ..
    terimakasih buat kengkawan yang masih setia bersama nish dari awal nish menerajui ally MYTH sehingga lah detik2 kemenangan kita dan sehingga ke hari ini.

    Nish faham perasaan kengkawan yang susah payah bersama-sama nish .. yang bacer tuduhan tu pun tentu terasa juga kan..tapi takpe arr~ yang PENTING nish masih ader semua yang menyayangi nish

    Isu sebenar nya hanya antara nish dan account SANGBELANG yang memenangi perlumbaan membina WW. Tuan punya account SANGBELANG yang mendaftar diri ke forum travian ni dengan ID BARON DANTE menuduh nish dengan satu tuduhan yang tak berasas.

    Tuduhan tu di buat dalam topik ini .. jadi nish jawab lah kat topik ini juga

    Semua nya sudah nish jelas kan dalam page 4

    http://forum.travian.com.my/showthre...e-Report/page4


    Kepada empunya asal account SANGBELANG yang telah menghilang diri selama 6 bulan dan hanya muncul 2 minggu selepas kemenangan .. SANGBELANG a.k.a BARON DANTE .. ambil lah Gelaran tu .. Gelaran WW WINNER TS1 yang tak bawak apa-apa makna buat nish .. sebab nish dapat yang lebih baik dari Gelaran tu.. dapat kengkawan yang setia dan menghargai nish

    dah2 la yer~ kang MOD marah kang haa~ maaf yer MOD .. tergelincir topik skit harap MOD memahami .. maaf tau

    TS1 pun abis dah ..
    meh!~ kita tengok link serangan di antara WW .. best agi kan


    nish nyer hammer .. Cata terbanyak server TS1 2012 ni:
    http://travian-reports.net/my/report/13960636a32


    http://travian-reports.net/my/report/134408dd2bc

    http://travian-reports.net/my/report/119510145a6

    http://travian-reports.net/my/report/139591a0b3f

    http://travian-reports.net/my/report/129806ffa13

    http://travian-reports.net/my/report/139565425e2
    Last edited by nish; 07-03-2012 at 08:40 AM.

  6. #56
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Apa ada pada nama....

    Tak pe..abang tetap dengan nish.. sebab nish tak over..round ketiga kita orang decide tak mau hit dah..hehehe..abang trus decide ngan GKP untuk greatest ruler bagi title GKP..sebab title tu abang dapat di myx masa dual ngan GKP..tapi GKP tak dapat..jadi kali nie usaha untuk dia dapat plak..akaun yang dulu terbengkalai..pernah kuning..sehari sekali masuk..tak pernah beli frame pada awalnya..akhirnya jadi greatest ruler jugak..walau saat2 akhir baru ada yang berani dikalangan anak buah nish datang untuk cata..

    Sepatutnya akaun nie tak lepas dengan cata di sebabkan pertengahan sever di khianati rakan sendiri letak gold haram di akaun abang sendiri..langsung kena banned..id Maharaja Dewa..id nie di sebelum artifak dah mempunyai hampir 200k def sendiri..yang merempat di merata2 kg..hilang begitu jer..Castello memang pemilik asal GKP.

  7. #57
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    Apa ada pada nama....

    Tak pe..abang tetap dengan nish.. sebab nish tak over..round ketiga kita orang decide tak mau hit dah..hehehe..abang trus decide ngan GKP untuk greatest ruler bagi title GKP..sebab title tu abang dapat di myx masa dual ngan GKP..tapi GKP tak dapat..jadi kali nie usaha untuk dia dapat plak..akaun yang dulu terbengkalai..pernah kuning..sehari sekali masuk..tak pernah beli frame pada awalnya..akhirnya jadi greatest ruler jugak..walau saat2 akhir baru ada yang berani dikalangan anak buah nish datang untuk cata..

    Sepatutnya akaun nie tak lepas dengan cata di sebabkan pertengahan sever di khianati rakan sendiri letak gold haram di akaun abang sendiri..langsung kena banned..id Maharaja Dewa..id nie di sebelum artifak dah mempunyai hampir 200k def sendiri..yang merempat di merata2 kg..hilang begitu jer..Castello memang pemilik asal GKP.

    macam2 la... menang pon jadi isu.. takpe.. kalao nama kita dah top dan kawan2 yang main sekali da tau dan lebih tau sapa berhak.. biarkan ajer laaa... gaduh pon takdak makna.. kami siap sedekah2 kan tittle ww holder kat member yang penah main sekali gak



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  8. #58

    Default

    alahai.. pasal WW tittle pon nak kecoh2...
    sah sah la owner asal tak yah nak claim sgt pasal WW winner tue...
    org pon tau yang nish nie mmg pernah menang WW di s5 dlu guna id autopillot...
    ko tue je yang lari dari tanggungjawab... huhu

  9. #59
    Prebet Budak Batu's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    kL
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by nish View Post
    Assalamualaikum semua ..
    terimakasih buat kengkawan yang masih setia bersama nish dari awal nish menerajui ally MYTH sehingga lah detik2 kemenangan kita dan sehingga ke hari ini.

    Nish faham perasaan kengkawan yang susah payah bersama-sama nish .. yang bacer tuduhan tu pun tentu terasa juga kan..tapi takpe arr~ yang PENTING nish masih ader semua yang menyayangi nish

    Isu sebenar nya hanya antara nish dan account SANGBELANG yang memenangi perlumbaan membina WW. Tuan punya account SANGBELANG yang mendaftar diri ke forum travian ni dengan ID BARON DANTE menuduh nish dengan satu tuduhan yang tak berasas.

    Tuduhan tu di buat dalam topik ini .. jadi nish jawab lah kat topik ini juga

    Semua nya sudah nish jelas kan dalam page 4

    http://forum.travian.com.my/showthre...e-Report/page4


    Kepada empunya asal account SANGBELANG yang telah menghilang diri selama 6 bulan dan hanya muncul 2 minggu selepas kemenangan .. SANGBELANG a.k.a BARON DANTE .. ambil lah Gelaran tu .. Gelaran WW WINNER TS1 yang tak bawak apa-apa makna buat nish .. sebab nish dapat yang lebih baik dari Gelaran tu.. dapat kengkawan yang setia dan menghargai nish

    dah2 la yer~ kang MOD marah kang haa~ maaf yer MOD .. tergelincir topik skit harap MOD memahami .. maaf tau

    TS1 pun abis dah ..
    meh!~ kita tengok link serangan di antara WW .. best agi kan


    nish nyer hammer .. Cata terbanyak server TS1 2012 ni:
    http://travian-reports.net/my/report/13960636a32


    http://travian-reports.net/my/report/134408dd2bc

    http://travian-reports.net/my/report/119510145a6

    http://travian-reports.net/my/report/139591a0b3f

    http://travian-reports.net/my/report/129806ffa13

    http://travian-reports.net/my/report/139565425e2
    as salam....
    TAHNIAH wat nish n sumew warge DZ....
    thnxx sgt3 kt monster inc cbb sudi amek una msuk dlm ally...
    walau papew pn...una tetap enjoy maen.....

  10. #60
    WW WinneR Baron Dante's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Ukay Perdana
    Posts
    3

    Default

    hmmmm..... ramai nye comen.....
    tp xpe la sekurang2nye meriah room ni....

    niat bukan nk pertikai atau ape2
    just nk gurau je....
    dulu boleh je gurau dgn nish....
    sekarang xleh lak.... so xpe la mcm tu....
    xmau gurau lg......

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •