Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 70 of 70

Thread: ts1 Battle Report

  1. #61
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    wah tahniah pada yang menang! akhirnya berpihak pada Myth juga kekeke..tamat juga kesengsaraan kawan-kawan aku kat ts1 So, siapa biggest hammer? craziest raider? biggest pops?

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  2. #62
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    wah da abes yer? tahniah pada yang menang..akhirnya WW berpihak pda Myth.. suma otai2 belaka nih
    xyah lah nk gado2..kesian bro aku paman kena hantam..tamat penderitaan dia akhirnya..kekeke

    btw ak rse sang belang tu pon gurau jer..suma emo jer komen hahaha..
    player travian ni besanya mmg emo belaka kan? mklumlah hri2 berperang

    okeh good luck2 everibadi!

    p/s: abe cas main lagi ke server lain? ke ni last server :P

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  3. #63
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    Quote Originally Posted by Baron Dante View Post
    hmmmm..... ramai nye comen.....
    tp xpe la sekurang2nye meriah room ni....

    niat bukan nk pertikai atau ape2
    just nk gurau je....
    dulu boleh je gurau dgn nish....
    sekarang xleh lak.... so xpe la mcm tu....
    xmau gurau lg......
    wah da abes yer? tahniah pada yang menang..akhirnya WW berpihak pda Myth.. suma otai2 belaka nih
    xyah lah nk gado2..kesian bro aku paman kena hantam..tamat penderitaan dia akhirnya..kekeke

    btw ak rse sang belang tu pon gurau jer..suma emo jer komen hahaha..
    player travian ni besanya mmg emo belaka kan? mklumlah hri2 berperang

    okeh good luck2 everibadi!

    p/s: abe cas main lagi ke server lain? ke ni last server :P

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  4. #64
    WW HoldeR IMMORTAL™'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Johor Bahru, Johor, Malaysia
    Posts
    114

    Default

    wah da abes yer? tahniah pada yang menang..akhirnya WW berpihak pda Myth.. suma otai2 belaka nih
    xyah lah nk gado2..kesian bro aku paman kena hantam..tamat penderitaan dia akhirnya..kekeke

    btw ak rse sang belang tu pon gurau jer..suma emo jer komen hahaha..
    player travian ni besanya mmg emo belaka kan? mklumlah hri2 berperang

    okeh good luck2 everibadi!

    p/s: abe cas main lagi ke server lain? ke ni last server :P

    myx? AloneTP
    my1 4gbps
    my1 4SGbps™
    my1 HM-BrO™
    myx6 SE-DSF
    myx5 [AoW]-€
    myx4 DSx|HQ™
    myx3 RG|HQ™
    myx2 NWOxBrO!
    myx1 F-CrZ|Z™

  5. #65

    Default

    haha, tahniah kepada yang menang n even kepada musuh2 myth, tahniah kerana berikan saingan yang terbaik..

    n kepada yang nak bergurau senda, boleh laah pilih topic2 yg lebih tidak menyentuh sensitiviti mane2 pihak...

    n kepada yang mendapat gelaran2 untuk tahniah.. setinggi2 tahniah diucapkan.. moga gelaran itu menjadi memori/kenangan game di ts1..

    kepada yang telah bermain sehingga ke penghujungnya, tahniah n terima kasih diucapkan... tak kira kawan atau lawan..

  6. #66

    Default

    haha, tahniah kepada yang menang n even kepada musuh2 myth, tahniah kerana berikan saingan yang terbaik..

    n kepada yang nak bergurau senda, boleh laah pilih topic2 yg lebih tidak menyentuh sensitiviti mane2 pihak...

    n kepada yang mendapat gelaran2 untuk tahniah.. setinggi2 tahniah diucapkan.. moga gelaran itu menjadi memori/kenangan game di ts1..

    kepada yang telah bermain sehingga ke penghujungnya, tahniah n terima kasih diucapkan... tak kira kawan atau lawan..

  7. #67

    Default

    gaduh ke gurau ni....... ts1 dah start semula dah....lupakan yang lama fokus pada yang baru tak gitu

  8. #68
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    baru nak register....dah habis dah.....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  9. #69
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    aduh, abis yer, apsal hm tak menang??
    LoVEy DoVEy...

  10. #70
    Prebet hannan's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    IN THE WORLD
    Posts
    4

    Default

    ak dah buat ally DZ_MytH™ kat st1 bru...jom join...huhuhu~

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •