Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: WW PERTAMA yang LULUH LANTAK...

  1. #11

    Default

    potong tumpengnya...
    ada yang anniversary dan harus dipotong tumpeng nya
    i am an ordinary gril

  2. #12
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Nesaiy View Post
    se hammer nya lagi kondangan jeng...

    atau udah lagi molor di kuburan nya natar

    wkwkwkwwkaaaaaaa


    mulut besar ya kamu.. mana hammer kamu?
    jangan hanya tahu cakap kosong aja



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  3. #13

    Default

    siapa lagi nih yg ulang tahun... mau potong tumpeng jg

  4. #14
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by sang timur View Post
    log ww please
    Keajaiban Dunia


    klasement sementara di pimpin oleh panglima bengis Cao Cao dr SW
    waa..bengis2nya kosong juga yah WW nya..satu arahan panglima lembut udah runtuh semua ww nya ya..

  5. #15
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Guys, cheers for teh lulz. Gak apa, dijangkaakan drag lagi race nya. Hihihi
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

  6. #16
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Hehehe..yang pasti lama lagi akan berakhir..PlayBoys masih berbaki 3 hammer yang sedang2 aja..

  7. #17
    Lans Koperal lemanxp's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    41

    Default

    Muka Garang.. Hati ada taman, tapi ganassss....

  8. #18
    Staff Sarjan siamang's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    near coordinate GKP
    Posts
    174

    Default

    wussp all.. apa citer WW myx6...
    ahahahaha

    hidup TR Addicted
    **** main travian kerana nak cata GKP ****
    **** reload GOLD pun pasal nak buat cata ****
    **** KIKO PERNAH DATANG MASA WEDDING AKU ..bangga nyer aku kiko ialah member aku****

  9. #19
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by lemanxp View Post
    Muka Garang.. Hati ada taman, tapi ganassss....


    sapa dia tu abg leman ??



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  10. #20
    Pegawai Waren I sillybobo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    340

    Default

    Simpan aja dulu bro, step by step. Sekarang tiba masanya SE itu sendiri bekerjasama antara satu sama lain, I think if whole people in the SE unite and do everything together. Pasti akan lebih mantap prestasi quadrant SE. For now, kumpul nama para hammer dan defender. Kita mula dari awal, apa kata bro castello?

    to all player in BOTK

    Hahaha, what up ma comrade? Is everything good ay there? Myx6 tak tahu apa cerita, ni baru nak usha-usha, hari tu kinda busy and all dual pun busy. So what up?
    Last edited by arcobaleno; 07-22-2011 at 12:57 PM. Reason: multiple post
    http://www.bannerfans.com/banners/83919_283132_t.jpg

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •