Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Taktik untuk sim?

  1. #11
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    tulah pasal...

    tp ada pulak MT ally aku skrg ni dia ckp jgn main sim city kalo join ally ni, adoi yay, ko kalo boleh nak ngadap pc 24 jam boleh la nak gi raid dan bersedia terdedah kpd counter attk, dah aku ni kira part time gamerz, bnyk komitmen kerja, mana dan semua tu, mesti la pilih jln slmt, even better kalo kena caranye, esok2 mula la nak bergantung kpd hammer yg aku dah peram dari awal ni, dah ko gi abiskan askar ko utk war yg tak berfaedah, adoi yaiy..

  2. #12
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by Tun Perak View Post
    tulah pasal...

    tp ada pulak MT ally aku skrg ni dia ckp jgn main sim city kalo join ally ni, adoi yay, ko kalo boleh nak ngadap pc 24 jam boleh la nak gi raid dan bersedia terdedah kpd counter attk, dah aku ni kira part time gamerz, bnyk komitmen kerja, mana dan semua tu, mesti la pilih jln slmt, even better kalo kena caranye, esok2 mula la nak bergantung kpd hammer yg aku dah peram dari awal ni, dah ko gi abiskan askar ko utk war yg tak berfaedah, adoi yaiy..
    meme la bro, MT berdarah panas mmg x kasi chance nyer nk main sim, dia nk war aje.. kao kene join team yg main cool n none war la, ak dpt join skali, hehehe bes gileer...

    tp pon, kalo ko dh port jauh dr org, biasanya MT dh x kacao ko lg, sbb nk tgu troop ko join skali berbulu la jwbnyer...
    ko kene la ade peranan lain dlm ally, so peranan lain yg ak maksudkan, ko buat la 3 kg, latih deff jer resos dr 3 kg tu, so bila2 MT minx CFD, ko leh bg... dan kalo dia buat list attacker n deffender, kalo ko nk bela hammer jer ko masuk la team deff, ko supply deff sikit2 pun jd, nampakkan peranan dlm ally jea.. tp x bes main bela hammer, skali hit jer, x bes... main rusuh la gempak.. hahaha pengalaman der...

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  3. #13
    Prebet BlueSky's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raub<PaHaNg><MaLaySIa>
    Posts
    14

    Default

    hahaha...sume MT camtue....target diorang nk tawan WW...
    aku pon maen sim jerk xsempat..bz ngan real life...
    raid sblm off(tido)huuhu....
    pernah join travian klasik ally:
    wing kpd GOW--->leh maen sim...klau nk join misi attck,def,resos or fake digalakan xda paksaan....
    wing TAS--->agak ketat...xleh yellow,misi wajib join....wahahaha....

    pros n kontra
    dlm GOW leh maen ikut suka n seronok!!
    dlm TAS ala2 tentera&byk terpaksa...dpt tawan WW!!

    MT2 GOW n TAS jgn terasa...sori erk!!!pendapat peribadi!!!

  4. #14
    GreatesT RuleR SNSD's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Doom Squad Family
    Posts
    108

    Default

    sim jgn tak sim

    tak sempat nak talk dah kena attack kot hahaha
    Last edited by arcobaleno; 11-15-2011 at 11:31 PM.
    Attack 1st, Talk Later

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •