Results 1 to 10 of 10

Thread: Rom

  1. #1
    Lans Koperal shadow's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    K.Damansara
    Posts
    34

    Post Rom

    bleh x bg tip untuk pemain yang gune puak rom?

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    rom is the best, tp agak susah. actually ko nak tip mcm mana?

  3. #3
    Lans Koperal shadow's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    K.Damansara
    Posts
    34

    Default

    aku nak tip cam mane nak pump tanpa ade masalah gan resos

  4. #4
    Prebet
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    selangor
    Posts
    1

    Default perlukan bantuan untuk menjadi group

    saya owg baru dlm game nie xtau lagi camne nk main game n xde persekutuan pun.. agak2 leh x tolong saya..

  5. #5
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by shadow View Post
    aku nak tip cam mane nak pump tanpa ade masalah gan resos
    jadi la gold player dan npc troops.kompem xde masalah ngan resos

    Quote Originally Posted by riezs View Post
    saya owg baru dlm game nie xtau lagi camne nk main game n xde persekutuan pun.. agak2 leh x tolong saya..
    boleh baca dekat link ni :Panduan dan Tips
    ada banyak guide n tips yang pernah didiscuss oleh player2 sebelum ni. n kalau still xfaham, leh bertanya kat thread2 yang ada kat situ dan bersesuaian dengan topik yang ingin ditanyakan

    untuk persekutuan, leh apply kat bahagian persekutuan utk server yang anda sedang main kat forum ni .just klik kat section persekutuan and bukak thread untuk apply mana2 persekutuan.

    cara paling cepat, apply kat leader persekutuan yang anda nak join di dalam game tu.kalau apply thru forum, agak lambat la proses dia
    arcobaleno
    at your service

  6. #6

    Default

    hahah..kalo nk maen rom troop pump xde msalah resos tipu la..lagi2 kalo ko maen rom x raid...brjanggut mcm tgu bulan jtuh keriba resos nk penuh...huuhu....awal2 wat la legion byk2 tok raid..then baru wat AE ke KE ke...

  7. #7
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default

    kalo pakai rom main sim pun ok, janji ada 15c 150%, dan heavy gold user, sure big player lah..

  8. #8
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    masalah ngn ress gak walaupun jd heavy gold user, melainkan kalo kg dah cecah 20 biji, n sume resos dah lvl 10 bg non-capital village.. penat main sim, hahaha

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by Tun Perak View Post
    kalo pakai rom main sim pun ok, janji ada 15c 150%, dan heavy gold user, sure big player lah..
    boleh caya ke asalkan ko rajin online mesti jadi punya

  10. #10
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    Quote Originally Posted by NeoPARAGONZ View Post
    boleh caya ke asalkan ko rajin online mesti jadi punya
    apabila taiko sim city rom normal server bersuara ...

    Penyerang --->Pemain Populasi Kampung Mata
    19. Diamond Dust 51249 52 342558

    x dpt pown report hammer ko bro... huhu

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •