Results 1 to 4 of 4

Thread: wira ke kg ke 2

  1. #1

    Default wira ke kg ke 2

    mcm mane nk wat wira mengembara ke kg ke -2. wira bole pegi kampung ke - 2 kn?

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34

    Default boleh

    boleh, buat rumah agam wira, pastu hantar ke kg kedua wira tu sbg bantuan, nanti dah boleh aktif kat kg kedua tu,

  3. #3
    Kapten Ezzuddeen's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    (400l400)
    Posts
    509

    Default

    tambahan : utk server versi 4, x perlu bina rumah agam wira pun, wira boleh pakai gak.. hehe

    "EVERY RELIGION HAS A DISTINCTIVE QUALITY AND DISTINCT QUALITY OF ISLAM IS MODESTY"

  4. #4
    Lans Koperal Indonesia's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Malang, East Java, Indonesia
    Posts
    27

    Default

    Quote Originally Posted by Tun Perak View Post
    boleh, buat rumah agam wira, pastu hantar ke kg kedua wira tu sbg bantuan, nanti dah boleh aktif kat kg kedua tu,
    yaa .. betul .

    anda dapat menggerakan wira anda melalui kampung 2 setelah anda membangun rumah agam wira disana .
    anda juga dapat menaklukan oasis untuk kampung tersebut setelah itu . good luck

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •