Results 1 to 8 of 8

Thread: Apa akan jadi pada persekutuan jika kedutaan dicata

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    32

    Thumbs up Apa akan jadi pada persekutuan jika kedutaan dicata

    ada pertanyaan..pasal kedutaan..

    kalau persekutuan A tu atas nama Abu,dan Abu dah invite ramai ahli masuk dalam persekutuan penuh 45 orang untuk level 15 (contoh)

    Soalannya:

    1.Apa akan jadi kalau ada serangan bercata dan merobohkan kedutaan dari level 15 ke level 10 (5 level dihancurkan)..apa akan jadi kepada 15org ahli persekutuan dia tu..

    2. Apa akan jadi kalau Abu keluar dari persekutuannya sendiri dan masuk ally lain..macam mana dengan ahli2 dalam tu..adakah akan duduk dalam persekutuan tu lagi atau automatik xder persekutuan?Kalau masih dalam persekutuan tu..siapa yang akan menanggung untuk naikkan kedutaan ke level seterusnya..

    3. Macam mana pulak kalau Abu kena cata sampai pop 0 atau dia tutup account?macam mana dengan persekutuan tu?apa akan jadi kepada ahlinya?siapa akan menanggung naikkan level? (lebih kurang soalan ke-2)

  2. #2
    Lans Koperal shadow's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    K.Damansara
    Posts
    34

    Default

    1.x slap aku ahli dye stay lg dlam ally.cume pemain laen yang nak masok ally tu x bleh masok ally tu sbab tahap kedutaan rendah

    2.ally tu akan kekal sekira ye sume ahli ye x kuar dari ally

    3.ally tu still ade.same gn ahli2 ye.yang tanggung tahap kedutaan tu orang yang menpunyai tahap kedutaan yang tinggi

    jawapan diatas berpandukan ape yang aku tau lah.nak tambah pun bleh.ataupun klau ade silap,tolong betolkan lah

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    32

    Default

    Quote Originally Posted by shadow View Post

    3.ally tu still ade.same gn ahli2 ye.yang tanggung tahap kedutaan tu orang yang menpunyai tahap kedutaan yang tinggi
    susah nak jumpa yg tinggi..biasanya level1 je..sbb syarat masuk ally ada kedutaan..dah dapat masuk,ada yg nak simpan tu ada la segelintir..ada yg musnahkan..

    maknanya, kalau jadi kes mcm ni..sorg dr ahli tu kena berkorban la slot satu utk wat kedutaan dan naikkan level..faham2

  4. #4
    Lans Koperal shadow's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    K.Damansara
    Posts
    34

    Default

    ye btol.tu je lah cre korang nak survive kan ally korang

  5. #5
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    yaaaaaaaaaa....hehehe....tu je cre yg ade....

  6. #6

    Default

    kadang2 bosan jg men game nie...tapi aku x leh nak tggl sebb best

  7. #7
    Lans Koperal shadow's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    K.Damansara
    Posts
    34

    Default

    game ni bosan sbab nak tggu resos cukup gan bangunan siap.yg laen tu ok je

  8. #8
    Prebet BlueSky's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raub<PaHaNg><MaLaySIa>
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by shadow View Post
    game ni bosan sbab nak tggu resos cukup gan bangunan siap.yg laen tu ok je


    xyah tunggu...kasi raid jerk...huhuhu

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •