Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 55

Thread: myx

  1. #11
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    erm, xsure la plak. mungkin format baru. selepas dah aktifkan akaun baru boleh pilih tribe. apa2 update atau confirmation tentang benda tu akan diberitahu nanti
    arcobaleno
    at your service

  2. #12
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    erm, xsure la plak. mungkin format baru. selepas dah aktifkan akaun baru boleh pilih tribe. apa2 update atau confirmation tentang benda tu akan diberitahu nanti
    So pemilihan tribe or kuadran ditentukan pada saat kita aktifkan id tersebut....

  3. #13
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    yup. nampak gaya begitu lah. ada beberapa jam lagi sebuelum myx start. good luck kepada semua pemain
    arcobaleno
    at your service

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    yup. nampak gaya begitu lah. ada beberapa jam lagi sebuelum myx start. good luck kepada semua pemain
    wah!!! mari kita saksikan siapa yg bakal difarm oleh arcobaleno XDXD

  5. #15
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    haha. saya tak main la myx round ni bos neo. xde orang ajak main.nak main sorang2 takut tak terjaga lak
    arcobaleno
    at your service

  6. #16

    Default

    sepi euy...

  7. #17
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    wow, round myx yg ni mmg betul2 sunyi sepi
    Last edited by arcobaleno; 01-01-2012 at 01:20 AM.
    arcobaleno
    at your service

  8. #18
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    mmg sepi,,,huh

  9. #19
    Prebet singo edan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    depan lap top
    Posts
    14

    Default

    sunyi...,sepi....,senyap......... kemana semuanya.....? Ok..la x apa-2 yg penting Happy New Year 2012..... buat seluruh sahabat...........................

  10. #20
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    masih belum panas.. penentuan kuasa besar kuadran juga sedang berlaku


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •