Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 204

Thread: Battle Report

  1. #121

    Default

    Quote Originally Posted by haha View Post
    hahahahahahahaaha.. gaya kamu macam sudah panas aja ISABELLA..
    biasa la hahahaha... org ini hanya ego saja... banyak omong2 nya..
    wahahaa suka suki putar2 belit2 saja.. x tahu apa2 mau tunjuk pandai saja ckp..

    kalu brani sahut saja cabaran... hahaha

    biarkan saja HA HA isabella tu Omong saja kuat

  2. #122

    Default

    Quote Originally Posted by ISABELLA View Post
    emangnya benar keliatannya ANC digelar sombong dan bongkak.. apalagi suka makian player lain, terus memandang rendah kepada pihak lawan..tapi bunyinya cuman TIN KOSONG ya
    aku rasa kamu lagi teruk daripada apa yang kamu bilang..

  3. #123

    Default

    Quote Originally Posted by haha View Post
    aku rasa kamu lagi teruk daripada apa yang kamu bilang..
    aku atau kamu yang panas.. udah mahu kalah lagi besar cakap nya..udah udah la.naikan aja ww kamu orang. gak bicara saja.. udah dibilang orang sama pula..adakah aku dikira orang sama kira aku menyokong dsx..

  4. #124
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Cool

    Quote Originally Posted by password View Post
    ya ka wahaha tp skarang tngok ko yg emosi bah wahahaa..
    knapa mahu kait sama ipun.. ade brand up la .. x payah mau ckp mcm2.. kalu takot
    blik minum susu ibu la wahahaa...

    hahaha x usah2 la nak ckp itu ini ..wahaahaha
    klau mau testt sila kan up ww kite lihat bah...

    haha ya ka.. bagi sy ini kecil bangat hammer nya..
    mcm sy ckp la up la dlu then lihat saja bah...
    "Orang ada HAMMER besar xde ckp HAMMER dia BESAR = ORANG GILA XKN CKP DIA GILA.."
    Renung2kan...

    SW sudah layu jo...xblh nk blah kmne dah...terima la hakikat...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  5. #125
    Koperal Akuhanyut's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    ipoh
    Posts
    70

    Default

    Encik Moderator tido ke?
    nape banyak spam dalam forum nie?
    nie forum Battle Report.. NAPE SEMBANG KOSONG JE YANG BANYAK NIE?
    KALAU NAK PERSONAL WAR KE APE BUKAK LA THREAD BARU..
    MORE REPORT PLEASE


  6. #126
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by password View Post
    hahaha kasihan trutama kamu bah pakai id mcm2 tp orang sama jugak wahahaha
    MOD..tolong check dan berikan ulasan anda..adakah id forum isabella kepunyaan sy..

  7. #127
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by password View Post
    biasa la hahahaha... org ini hanya ego saja... banyak omong2 nya..
    wahahaa suka suki putar2 belit2 saja.. x tahu apa2 mau tunjuk pandai saja ckp..

    kalu brani sahut saja cabaran... hahaha

    biarkan saja HA HA isabella tu Omong saja kuat
    Isabella..ko tak yah la dok layan TIN KOSONG tu..tu bukan player indon..yang rata playernya dalam ally racist player indon.
    Ko perati bahasa dia guna elok2..dah kalo terselit BAH tu..bukan player indon lagi..ko mesti tau player mana kan.

  8. #128
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    hehehe... perkataan bah tidak semestinya dari sini... placement of the word not correct... cek keahlian dulu baru cakap racist hehe... ok teruskan spam isabella...
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  9. #129

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    MOD..tolong check dan berikan ulasan anda..adakah id forum isabella kepunyaan sy..
    aik terasa ka bro ? hahahaha sapa makan cili terasa pedasnye.. aumm

  10. #130
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    MOD..tolong check dan berikan ulasan anda..adakah id forum isabella kepunyaan sy..
    tidak,,,,,

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •