Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 171 to 180 of 204

Thread: Battle Report

  1. #171
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Quote Originally Posted by hayani View Post
    Saya dah tanya dan selidiki masalah ini.... Apa yg nak saya beritahu adalah.."castello ada pm dgn ez benz, utk tidak saling serang, tp itu bukan antara Rz dan dsx". Kami melihat WW ipun diserang oleh anggota dsx, Ez Benz pada masa itupun tengah out station, maka dalam situasi ini, jadi sebagai leader pengganti dan mengingat bahawa members dalam ally RZ adalah kekuasaan tertinggi setelah ketiadaan pemimpin maka ianya boleh saja dilakuakn serangan ke WW atau kg Castello kerana ini adalah kesepakatan leader sesama leader...

    Ez benz telah melakukan tugasnya sebagai penguasa tertinggi kami dlm RZ, selalu menahan kami untuk TIDAK menyerang dsx walaupun kami tak berapa setuju.... Kami member Rz, sudah tidak tahan dgn situasi ini, hammer simpan... maka keluarlah keputusan tertinggi rz dalam meeting utk menyerang dsx.. tak ada kena mengena dengan perjanjian atau janji yg dibuat oleh Ez Benz...untuk tidak saling menyerang.

    Saya juga minta maaf kepada Ez Benz atas keputusan yg telah kami buat..... Selesai!!!

    NOTE : WW PUN SAMA2 DAH RUNTUH!!!...
    APE2 JE LA BRO...Y PNTG KO BAHAGIA...BENDE BERLAKU MORE THEN 24HOUR@48HOUR...BARU NK BG PENERANGAN...(mayb duk pk ayat bg alasan )
    'CAKAP PN XGUNA,
    TEMBAK XKENA,
    PERKARA DAH JD NK WAT GANA,
    MCM ALASAN BOLEH DI REKA..

    Pe pn jom makan capati...
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  2. #172
    GreatesT RuleR hayani's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Johor Bahru, Shah Alam, Sacramento USA
    Posts
    25
    "We are never give up"

  3. #173
    GreatesT RuleR hayani's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Johor Bahru, Shah Alam, Sacramento USA
    Posts
    25

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    APE2 JE LA BRO...Y PNTG KO BAHAGIA...BENDE BERLAKU MORE THEN 24HOUR@48HOUR...BARU NK BG PENERANGAN...(mayb duk pk ayat bg alasan )
    'CAKAP PN XGUNA,
    TEMBAK XKENA,
    PERKARA DAH JD NK WAT GANA,
    MCM ALASAN BOLEH DI REKA..

    Pe pn jom makan capati...
    Ini yg dikatakan BEBAL.... yg mengingkar janji adalah DsX sebab menyerang WW ipun terlebih dahulu.... bagus makan Capati banyak2
    "We are never give up"

  4. #174
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Quote Originally Posted by hayani View Post
    Ini yg dikatakan BEBAL.... yg mengingkar janji adalah DsX sebab menyerang WW ipun terlebih dahulu.... bagus makan Capati banyak2
    Relax bro...cool2 jgn kencang2...jgn panas2...hahahaha...
    ang ada study management & leadership x...coz your act as a 2nd leader is to over power...more then legal leader...in malay (gila kuasa)... if keputusan telah di buat oleh leader..anak buah kne ikut... if ada perubahan board director akn meeting n all keputusan akan ditentukan oleh leader...(macam parlimen...perubahan act & law dibincangkan dlm parlimen...yang meluluskan & buat keputusan agung (leader) PM pn xde kuasa nk luluskan... (BIKIN PANAS LAGI LINE JOE) Wakakakaka
    “For want of a nail, the shoe was lost... For want of a shoe, the horse was lost...For want of a horse, the rider was lost...For want of a rider, the battle was lost...For want of a battle, the kingdom was lost, And all for the want of a horseshoe nail.”

  5. #175
    GreatesT RuleR hayani's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Johor Bahru, Shah Alam, Sacramento USA
    Posts
    25

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    Relax bro...cool2 jgn kencang2...jgn panas2...hahahaha...
    ang ada study management & leadership x...coz your act as a 2nd leader is to over power...more then legal leader...in malay (gila kuasa)... if keputusan telah di buat oleh leader..anak buah kne ikut... if ada perubahan board director akn meeting n all keputusan akan ditentukan oleh leader...(macam parlimen...perubahan act & law dibincangkan dlm parlimen...yang meluluskan & buat keputusan agung (leader) PM pn xde kuasa nk luluskan... (BIKIN PANAS LAGI LINE JOE) Wakakakaka
    Tanya aje kat room skype SW-RZ kita santai2 aje...ketawa2 lagi hhahahaha.... Jadi kalau faham management baguslaaa.... kalau bebal tu yg susah nak di ajar.. sbb bahasa Melayu yg digunakan simple "DsX sebab menyerang WW ipun terlebih dahulu." ...if keputusan telah di buat oleh leader..anak buah kne ikut... sebab kita ikutlaaa kita tak pernah menyerang DsX...

    Originally Posted by hayani View Post
    ...Kami melihat WW ipun diserang oleh anggota dsx,.... mengingat bahawa members dalam ally RZ adalah kekuasaan tertinggi setelah ketiadaan pemimpin maka ianya boleh saja dilakukan serangan ke WW atau kg Castello kerana ini adalah kesepakatan leader sesama leader...
    Last edited by hayani; 09-04-2012 at 12:58 AM.
    "We are never give up"

  6. #176
    GreatesT RuleR hayani's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Johor Bahru, Shah Alam, Sacramento USA
    Posts
    25

    Default

    Relax bro...

    Satu lagi...bila plak saya buat pembedahan jantina?? kelakar
    "We are never give up"

  7. #177

  8. #178
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29

    Default

    blitzkrieg - Rz Kissing!!!(-112|-14)‎ (Ibu Kota)

    http://travian-reports.net/my/report...69,1476191b120

    Rz Kissing!!!
    YOU will prove my existence!!

  9. #179
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Default

    hahahahaha.......sudah tak muncul pula si BArBIe itu...yani...thq untuk support IPUN yach.....wkwkwkwkwkw...great leader......itu juga sebagian dr taktik bukan begitu BArBIe.........game ini game taktik....bukan begitu BArBIe.........lain x jangan buat taktik pengecut layak CASTELLO.....hahahahahaha...9 bulan main cuma buat melihat troop attacker hilang tak berbekas....xixixixixi......selamat pensiun dengan hati terluka ....xixixixixixixi

  10. #180
    Lans Koperal Nasty Chronicle's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Jakarta
    Posts
    40
    Myxography : 2. Bintang4Revenge of [TBH]™NE, 4. Nasty Chronicle of [TBH]™, 5. SuperColossal of CAR™, 6. Lo Gw Bgt! of SW™, 7. OMFG! of SW™-Rz, 9. Sick My Duck! of [TBH]™Rz
    - Wherever I May Roam -

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •