Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast
Results 181 to 190 of 204

Thread: Battle Report

  1. #181
    Lans Koperal excursion's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MY
    Posts
    29
    YOU will prove my existence!!

  2. #182

    Default

    Quote Originally Posted by hayani View Post
    Tanya aje kat room skype SW-RZ kita santai2 aje...ketawa2 lagi hhahahaha.... Jadi kalau faham management baguslaaa.... kalau bebal tu yg susah nak di ajar.. sbb bahasa Melayu yg digunakan simple "DsX sebab menyerang WW ipun terlebih dahulu." ...if keputusan telah di buat oleh leader..anak buah kne ikut... sebab kita ikutlaaa kita tak pernah menyerang DsX...

    Originally Posted by hayani View Post
    ...Kami melihat WW ipun diserang oleh anggota dsx,.... mengingat bahawa members dalam ally RZ adalah kekuasaan tertinggi setelah ketiadaan pemimpin maka ianya boleh saja dilakukan serangan ke WW atau kg Castello kerana ini adalah kesepakatan leader sesama leader...
    pelik2..
    kalu dh kata serang WW,nape kg2 bdk DSX yg jd mangsa ye...nampak sgt xgentleman kot..kalu dh tembak WW,so lawan nya tembak WW la..

    mau tanya sikit je..
    ada ke bdk2 DSX p serang kg bdk2 RZ??andaikata ada bdk2 DSX p serang kg bdk2 RZ smpi hilang,tu br kata mungkir janji.tp kalu x,nape disebabkan WW,semua kg jd mangsa..

    adakah risau kg sendiri hilang??

    yg hayani dok showoff lebih2 nape ye??
    mcm la id dia..kalu id dia xpela nk showoff..
    biasanya org yg showoff ni,id dh delete coz kg dh kene kekah kot.
    tu..

    p/s:sorry kalu terkasar bahasa..

  3. #183
    Lans Koperal lemanxp's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    41

    Default

    Hebat ke DSx nih sampai 3 kuardran lawan 1? WW tak leh menang pasal geng2 DSx ke? aku tabik la.

  4. #184

    Default

    aihhh...yg hancurkan desa ipun sapa ya....????

  5. #185

    Default

    Quote Originally Posted by ipun View Post
    aihhh...yg hancurkan desa ipun sapa ya....????
    Quote Originally Posted by lemanxp View Post
    Hebat ke DSx nih sampai 3 kuardran lawan 1? WW tak leh menang pasal geng2 DSx ke? aku tabik la.
    x hebat mana pun..cita-cita tinggi ..hilang jugak hammer abg castello..wkwkwk..
    cantik..tersusun je kan?kan?siap nak cari aku kek serva akan datang..wkwkwk.cari la..aku akan sentiasa menyelinap masuk kek mana2 ally DSX..

  6. #186

    Default

    Quote Originally Posted by ipun View Post
    aihhh...yg hancurkan desa ipun sapa ya....????

    sudah tentu DSX yang serang...kekeke..kan?kan?kan?

  7. #187

    Default

    Quote Originally Posted by hayani View Post
    Ini yg dikatakan BEBAL.... yg mengingkar janji adalah DsX sebab menyerang WW ipun terlebih dahulu.... bagus makan Capati banyak2
    BEBAL rupanya DSX ni...

  8. #188
    Prebet SakTi's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Banjarmasin
    Posts
    18

    Default

    LOL

    leader lu si Castello dah pensiun tuh

    anak buah nya pada ga ikut leadernya?

    BEBAL )

  9. #189

    Default

    infor yang aku tahu sekarang..mana2 id anak buah aku yang bagi passwor kek castelor semata2 abg gajah terdesak sesapa x bagi password kat abg gajah..kena kick terus..hehehe..terdesak nampak..def dorang pun abg gajah kebas..pi hantar kek desa hammer dia tu..wkwkwk..

  10. #190
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by SakTi View Post
    LOL

    leader lu si Castello dah pensiun tuh

    anak buah nya pada ga ikut leadernya?

    BEBAL )
    bukannya ikutan pensiun um....sakti.....emang semuanya dia yg main sendiri x um.....wkwkwkwkwk........mana si castello or BArBIe itu.....wkwkwkwkwk salah dech tuch nulis di profilenya.......hahahahahaha

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •