Page 3 of 21 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 204

Thread: Battle Report

  1. #21
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by Mik3y84 View Post
    bantuan defend yg agak menyedihkan..
    ingtkn time awal2 server ke nk send defend dlm 200ekor??
    ni dh middle game la..
    ni semua gara2 simpan defend utk MT..
    Baru nampak yang mana intan dan permata..? tu la ajak masuk allu aku ko sombong sangat

  2. #22

    Default

    bila masa dia ajak orang apply dia x bagi masuk kemain song lagi...

  3. #23
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    x da battle report baru ke...
    tengok kat log pembela ada yang cecah 270K def point...

  4. #24
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    aww aww, geng ko biri-biri ada lagi tak?
    LoVEy DoVEy...

  5. #25

    Default

    http://travian-reports.net/my/report...8e,123857b250d

    ayok kawan ...
    boleh susul budak aku ni ...
    WELLCOME

  6. #26

    Default

    dengar kaba ramai budak2 ko kena banned
    team balqiss

  7. #27

    Default

    Quote Originally Posted by skynet View Post
    dengar kaba ramai budak2 ko kena banned
    banned massal ke?seruuuu

  8. #28

    Default

    ni kalau x multi,mesti gold @ silver
    team balqiss

  9. #29

    Default

    Quote Originally Posted by skynet View Post
    ni kalau x multi,mesti gold @ silver
    bukan lah om ...
    orang pemain kita bnyak anak SMA kelas 3.,,
    jadi lagi pada libur dolo, kan lagi ujian ...
    lagi ngumpulin ilmu buat beli gold ...

    so,, player yang x sibok mainkan sebentar ...
    malah kena ban...
    prah MH
    WELLCOME

  10. #30
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Blue Knight View Post
    bukan lah om ...
    orang pemain kita bnyak anak SMA kelas 3.,,
    jadi lagi pada libur dolo, kan lagi ujian ...
    lagi ngumpulin ilmu buat beli gold ...

    so,, player yang x sibok mainkan sebentar ...
    malah kena ban...
    prah MH
    MHnye kurang mengerti kondisi je.. x paham klo lgi dekat ujian.. hanya sebntar je budak budak tu titip akaun.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •