Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 204

Thread: Battle Report

  1. #61
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default

    Ler... aku kata import tu memang tak ada kaitan langsung dengan rasis... baru nak gurau2... sebab serangan SW memang mantap.... kami pula meletupkan sedikit kampung mereka huhuhu.... dalam ally kami pun banyak player dari tpt lain... dari Indonesia...India ada...ukraine ada...philipine ada.... huhuhu...salah anggap tu bro...(Mohon dibetulkan) atau bro memang ANTI sangat dengan kami ni... sampai nak cari salah silap jer...yang buruk2 jer leh nampak kat team Pangait ni.... (harap2 tak)

    aku dengan leader kat SW masih lagi kawan2 walau perang...dah ckp dr awal... kalo dah perang teruskan saja yang penting akhir game nti leh minta maaf... kalah menang tu adat bertanding... Ikhlas......siapa yang boleh merancang dan akan ada kelebihan...

    ok..pasal meta tu...memang aku dengar dari azrul jer... tak lah cakap salahkan dia pula... seperti yang aku cakap sebelum ni... saya nak tanya dan biar JELAS kepada semua... agar Player2 di ANC,ABC dan Dsx semua tahu... sebab nama baik setiap team harus di jaga juga.... lepas habis game nti selalu kedengaran... itu ini backstab.... kita clearkan apa2 yang ada... so masing2 boleh membawa haluan masing2.... sebab meta sebelum ni untuk stabilkan dan seimbangkan kuasa SW.... so final decision now... ABC,ANC dan dsx memang dah tak ada apa2 hubungan meta....

    Thanks a lot all the answer is clear... tapi tolong betulkan yang rasis tu k... salah sangat tu hahaha...


    Thanks
    PU
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  2. #62

    Default

    Quote Originally Posted by ISABELLA View Post
    deff tinggal banyak tu..rasanya sekali lg hammer langgar boleh licin deff tu kot..
    askar sape yg banyak mati tuuu???

  3. #63
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by exit View Post
    deff tinggal banyak tu..rasanya sekali lg hammer langgar boleh licin deff tu kot..
    dah ada 2 hammer langgar pastu..tak licin pon kot..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  4. #64
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by Empire_impian View Post
    Ler... aku kata import tu memang tak ada kaitan langsung dengan rasis... baru nak gurau2... sebab serangan SW memang mantap.... kami pula meletupkan sedikit kampung mereka huhuhu.... dalam ally kami pun banyak player dari tpt lain... dari Indonesia...India ada...ukraine ada...philipine ada.... huhuhu...salah anggap tu bro...(Mohon dibetulkan) atau bro memang ANTI sangat dengan kami ni... sampai nak cari salah silap jer...yang buruk2 jer leh nampak kat team Pangait ni.... (harap2 tak)

    aku dengan leader kat SW masih lagi kawan2 walau perang...dah ckp dr awal... kalo dah perang teruskan saja yang penting akhir game nti leh minta maaf... kalah menang tu adat bertanding... Ikhlas......siapa yang boleh merancang dan akan ada kelebihan...

    ok..pasal meta tu...memang aku dengar dari azrul jer... tak lah cakap salahkan dia pula... seperti yang aku cakap sebelum ni... saya nak tanya dan biar JELAS kepada semua... agar Player2 di ANC,ABC dan Dsx semua tahu... sebab nama baik setiap team harus di jaga juga.... lepas habis game nti selalu kedengaran... itu ini backstab.... kita clearkan apa2 yang ada... so masing2 boleh membawa haluan masing2.... sebab meta sebelum ni untuk stabilkan dan seimbangkan kuasa SW.... so final decision now... ABC,ANC dan dsx memang dah tak ada apa2 hubungan meta....

    Thanks a lot all the answer is clear... tapi tolong betulkan yang rasis tu k... salah sangat tu hahaha...


    Thanks
    PU
    Sorry la kalau sy tersalah anggap..tapi ayat menampakkan keadaan.

    Meta anatara DSx,ABC dan ANC telah dirunding oleh R&G..aku serah kat dia untuk dia lead benda nie semua sebab dia WW holder..diakhirnya Id R&G nie trus hilang tah kemana..owner pun dah tak de..so apa yang deal dan persetujuan aku tak berapa tau sangat..yg tau pun dr dual aku jer dengan tak berapa jelas.

    Sy sendiri salute sama kamu PU..banyak aku tau cerita dr GKP siapa PU..kamu leader yang bagus..aku sendiri mana pernah kluar CFA pada ANC..sebab kamu.Walau anak2 buah ko ratakan beberapa kg budak aku sendiri.
    Cuma dua id yang menyerang ANC pada pengetahuan aku..satu ranapkan WW korang sebab player tu ko dah crops lock kg dia satu masa dlu..satu sebab dia kata id skyz eksen kata hammer balik dengan bergaya..kalau nak hilangkan skyz punya hammer tak de masalah pada aku..tapi tak de kan serangan dr dsx..? sorang tu jer.

    Sepanjang meta dlu azrul dr ABC jer yang berhubung dengan aku berkaitan META...ANC tak de langsung.. diam dengan tindakkan duduk sendiri bina WW..jadi kenapa baru hari nie minta PENJELASAN..?

    Jadi untuk penjelasan seperti yang dipersetujui oleh semua ahli DSx..kami bawa haluan kami sendiri.

    Itu belum aku paste beberapa IGM lagi yang nak memanaskan forum nie..mcm palagas semalam rancang nak panaskan aku di forum..heheh..sorry la to bro palagas..aku org yang bukan cepat melenting..ko nak flame apa kat forum nie pun aku tak de masalah.

  5. #65
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    x abes lagi ke server ni? oo ye, paste report plz kat sini. kalau discuss2 politik cam xkena ngan tajuk thread je. hehe
    arcobaleno
    at your service

  6. #66
    Prebet
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    14

    Default

    patut la aku batuk2..tak tido mlm....rupanya nama aku naik kat sini ha3....korang ni watpe la nk gaduh2..baik kita abiskan je WW tu..aku tak kesah ANC or ABC or DSX yang menang..janji bukan SW(geng2 emperor or tatang) ha3...pening2..bila la nak abis ni

  7. #67
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    x abes lagi ke server ni? oo ye, paste report plz kat sini. kalau discuss2 politik cam xkena ngan tajuk thread je. hehe
    sorry mode..lupa baca tajuk...peperangan baru bermula..nanti akan dipaste report2 yang besh2..hehehe..Petang sikit ada report kg hammer antara yang terbesar di myx bakal hilang..larikkk

  8. #68

    Default

    encik moderator...boleh tau x info serba sedikit....rekod speed server plg lama dan server negara mana...mana la tau kan kot2 server ni dh pecah rekod baru....

  9. #69
    Koperal
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pangait Team
    Posts
    87

    Default



    1st: ... server tak habis bila tak ada yang menang... ini yang saya tahu setakat ini...
    2nd: saya fikir stop la kita teruskan cerita2 seperti di atas... kita teruskan permainan ini...... sebab kadang2 dlm game saja ada yang nakal2 sket... real life tak juga...... bagi saya lah...hehehe...
    3rdaya lihat GKP dan castello ni dual dlm ID Travian... bila nak dual... jangan marah gkp hahaha... mana lah tahu ada yg saya terlepas...
    4th: http://travian-reports.net/my/report/13562331573
    tu report untuk cover line... sebab spam thread battle report... tak sangka kg yg bukan WW pun boleh simpan spy sebanyak tu huhuhu...
    5th:Good Luck everyone... Myx still the best... ...
    ***** WE PLAY MULTI-FRIENDS, DON'T BANNED US ... BE HAPPY EVERYONE...

    ALL Pangaits CUTE....

    Boleh BAH kalau ko... kapanas sd si kawan... kekeke... atookoiiiiii....aramai kopio....

  10. #70

    Default

    Quote Originally Posted by Empire_impian View Post

    1st: ... server tak habis bila tak ada yang menang... ini yang saya tahu setakat ini...
    maknanya server ada limit ker? brapa lama?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •