Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 204

Thread: Battle Report

  1. #71
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    http://travian-reports.net/my/report/13578464cb1

    Banyak tu jer cata pun rebah menyembah bumi

  2. #72
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    http://travian-reports.net/my/report/13578464cb1

    Banyak tu jer cata pun rebah menyembah bumi
    Hidup segan mati xmau daa WW & ally Mandor nie...kalau check kat Travian analyser..byk player diorg xaktif, xaktif lasum pun ada sbb 1week xde perubahan pop..xkan train troop jer kot.. ...

    aku ni suka simpan Battle Report(BR)..kat bwh ni aku tunjukkan BR yg aku mintak tp ssh dgn ally lain...Mandor ok sbb aku ada 'spy' kt situ..haha..
    ni ne1 serang WW(lupa WW sape)
    http://travian-reports.net/my/report/1312762de13
    -sape ada full report kasi yerk..
    stanley serang WW Mandor..
    http://travian-reports.net/my/report/132260c8d90
    shadowmoon serang WW enchantres
    http://travian-reports.net/my/report/1322752e0da
    Avatar Aang serang WW Mandor
    http://travian-reports.net/my/report/133499990af
    Cluerly serang WW Pokemon (kalau xsilap)
    http://travian-reports.net/my/report/13428071149
    budak2 Mandor serang WW enchantres..
    http://travian-reports.net/my/report/1346135790a
    http://travian-reports.net/my/report/134612fa1f6
    http://travian-reports.net/my/report/134614aa8ea
    maung Bandung serang ww enchtress
    http://travian-reports.net/my/report/1293763187b
    Rahmat serang WW ipun
    http://travian-reports.net/my/report/131066a51cc

    yang nie, akibat curi BP dr ABC..
    http://travian-reports.net/my/report/13387633834 --kg hammer tu terus di chief dgn skali jalan jer..Id closed..

    dan byk lg tapi aku lupa simpan kt mana....Maaflah kalau ada yg xsuka aku post BR ni..hanya utk meriahkan myx7 jer...
    yg hold WW, jgnlah segan bg full BR...ramai nk tgk dn jdkn kenangan myx..
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  3. #73
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    terbaik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #74

  5. #75

    Default

    banyak nye askar dia..
    askar sape yg banyak mati tuuu???

  6. #76
    Lans Koperal myxlover's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Ikan Kekek View Post
    btknya askar ichi..wak serang ww skyz / enchatress..hehe..xkan nk simpan next server..

    banyak juga dia ternak spy..
    bUaH cEmpEdak D LuAr pAgar, Ambil gAlaH toL0ng joLokkan..
    I'm NewBies nAk BlajAr,kAlu sAlah tolonG Ajarkan..:

    Travian is one of the best games...

    I got many Friends especially non-Malaysian...

  7. #77
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Double Rainbow
    Posts
    38

    Default

    http://travian-reports.net/my/report/1363656524d

    pergh...ada lg..ni lg gila baban punya byk.

  8. #78
    Lans Koperal
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Double Rainbow
    Posts
    38

  9. #79

    Default

    hahaha...kesian kat skyz dikatakan berlagak sbb troop dia balik bergaya...troop pun ciput je kalau x silap
    confius aku :0...aku rasa x de rasis dalam ally ANC...sbb ni kali pertama aku main dalam ally pengait...byk player luar negara ada dalam ni...aku masih lagi chat dgn Ez benz walau ally ANC berperang dgn SW....perang dalam travian je(tunggu big hammer ez benz dikuarkan) :P

    kalau semua ally berperang baru cepat abis ini server...kalau kena serang reda aje...kalau kite serang orang,kite juga akan kena serang..itulah travian....janji travian dapat beri kepuasan utk diri sendiri..

    newbie player
    team balqiss

  10. #80

    Default

    WW sky dah rebah.. sape lg pasni..
    askar sape yg banyak mati tuuu???

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •