Page 1 of 21 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 204

Thread: Battle Report

  1. #1
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default Battle Report

    seperti biasa, setiap round myx meriah disebabkan adanya battle report yang hebat2. so, siapa yang ada log yang best utk di share, leh la post di sini k
    arcobaleno
    at your service

  2. #2
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    aww aww aww dah ada forum
    LoVEy DoVEy...

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    seperti biasa, setiap round myx meriah disebabkan adanya battle report yang hebat2. so, siapa yang ada log yang best utk di share, leh la post di sini k
    masih awal gan...

  4. #4
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    udah minggu ke 5 cuy -__-
    arcobaleno
    at your service

  5. #5

    Default

    untuk repoort serangan mungkin belum ada yang best..
    tapi kalo info troop sudah banyak ..

    contoh : http://travian-reports.net/my/report/11817032eb1

    mantap troop itu

  6. #6
    Last edited by ISABELLA; 01-29-2012 at 10:27 AM.

  7. #7
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by ISABELLA View Post
    Log kosong je tu
    arcobaleno
    at your service

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    Log kosong je tu
    iya kosong...
    WELLCOME

  9. #9
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    takde log menarik?


    "Never trust someone with mask"

  10. #10

    Default

    tunggu art kot....sunyi sepi jer forum round ni

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •