Results 1 to 5 of 5

Thread: Chat Room

  1. #1
    Prebet
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Everywhere
    Posts
    10

    Cool Chat Room

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera pada semua..

    Saya cuma nak tanya, Travian dah takde chat room ke?

  2. #2

    Default

    waalaikumussalam x der orang masuk....

  3. #3
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    ade,,,cuma tiada sambutan sngat dah skarang nie,,,,

    chat room yang baru di bawah nie la,,,,

  4. #4
    Lans Koperal McZohanz's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by Landsay View Post
    ade,,,cuma tiada sambutan sngat dah skarang nie,,,,

    chat room yang baru di bawah nie la,,,,
    itu la, kalau dulu tahun 2008/2009 chat room tu sentiasa ade org je.. meriah..siap main game teka teki lagi.. huhuhu.. skrg dah xde dah.. rindu lak zaman tu..

  5. #5

    Default

    tu la tandanya admin tak berkembang mengikut situasi.. dulu boleh la sbb belum ada fb, wechat, wasap, line dan mcm2lagi.
    patut buat la in game chat room yg boleh bukak dalam tetingkap lain. pastu chat history boleh capai untuk beberapa hari.
    baru betul

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •