Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 79

Thread: Top Ally

  1. #11
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Yela...DSxR je y KUAT...DSxR je la Otai......Masih terlalu awal...wait n see...

  2. #12

    Default

    R&R ler yang kuat.. semua panglima-panglima.. pastu ketuanya lanun Jack Sparrow.Takkan ler tak hebatkan..?

    Teg: R&R*N|S™
    Nama: Team Lanun Malaya

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by ISABELLA View Post
    R&R ler yang kuat.. semua panglima-panglima.. pastu ketuanya lanun Jack Sparrow.Takkan ler tak hebatkan..?

    Teg: R&R*N|S™
    Nama: Team Lanun Malaya


    iya ke hebat ???
    kena kick pula dia kat server comx...
    MIAHAHAHAHHAHAHAHAHA
    WELLCOME

  4. #14

    Default

    http://tx3.travian.com.my/statistiken.php?id=47
    hingga saat ini 6:43pg waktu malaysia
    DSxR masih no 1 , perompak,pembela.
    pemanjat tak yah cakap ler..masih no1

    penyerang dah jatuh ke no 2

    teruk betul la DSxR nih..

  5. #15
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Wait & See...no1 at permulaan blum tntu menang...jgn bangga sangat...banyak ally y kuat lg...NE, SW, NW..

  6. #16

    Default

    tau la..ada yg lebih kuat..
    DSxR mana pernah menang..season nih takkan menang pun..

    ada cakap DSx nak menang ker?
    ada 2 ally jer pun

  7. #17
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Yup DSx tak kuat mana pun bro..kami main suka2 sahaja kali ini bagi memeriahkan warna warni dunia travian malaysia sahaja..dan tiada niat untuk ambil WW pun..Kami main setakat yang mampu dan merusuh saja..dah puas bom WW..tak de keseronokan pon menggunakan hammer yang dibela siang malam..jadi rusuh sahaja..abis troops tutup akaun..sebab aku sendiri ada komitmen di sever lain

  8. #18
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    saya yakin RNR mampu kalahkan semua fam SW, DSx atau OMG sendiri


    "Never trust someone with mask"

  9. #19
    Lans Koperal ContraBand's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    49

    Default

    ...............

    "Loyalty is Obsolete"

  10. #20
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Yup..sebab itu minggu ini 6 wings RNR semua dalam list pembela..kerana menyerang ally2 lain..
    begitu maksudnya mengalahkan....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •