Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 79

Thread: Top Ally

  1. #51
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by sang timur View Post
    betul betul betul

    menurut info yg dapat dipercaya
    OMG dan SW nak meta

    sudah bisa diramalkan lah siapa yg juara
    udah ku bilang DSx cuma mau rusuh aja...kan kan?
    main ally cuma 1, 2 lagi geli2 aja tapi dalam top10 semua no. 1 ahaks dasat sungguh (abg gajah memang hebat yer)
    LoVEy DoVEy...

  2. #52
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Hebat kali infonya om... mana kamu dapat?
    ada bbrp teman disana

  3. #53

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    DSxR ? kenapa yer? selalu sja DSx yg depan, mana yg lain?

    adoi kenapa la boring je speed kali ni, maksud aku forum je la haha
    ala..bila DSX depan mula la kecoh..bila DSX belakang..tutup mulut terus..miahahha..

    Quote Originally Posted by ISABELLA View Post
    R&R ler yang kuat.. semua panglima-panglima.. pastu ketuanya lanun Jack Sparrow.Takkan ler tak hebatkan..?

    Teg: R&R*N|S
    Nama: Team Lanun Malaya
    ha..betol lat tu..sampai sekarang DSX duk fake attack je id jack sparrow...miahahah..

    Quote Originally Posted by Blue Knight View Post
    iya ke hebat ???
    kena kick pula dia kat server comx...
    MIAHAHAHAHHAHAHAHAHA
    wow...kena kick..miahahha,,sbb BLUE kNINGT mahu kan kuasa 100% di dalam ally tersebut bukan..klu aku ada sekali..abe Blue x dapat la nak berkuasa..miahahha..hai..kenapa la ada org penipu mcm kau ni..dasar penipu..miahahha
    Last edited by arcobaleno; 03-03-2012 at 07:33 PM.

  4. #54

    Default

    Quote Originally Posted by sang timur View Post
    betul betul betul

    menurut info yg dapat dipercaya
    OMG dan SW nak meta

    sudah bisa diramalkan lah siapa yg juara

    memang siapa om yang juara ??


    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    saya yakin RNR mampu kalahkan semua fam SW, DSx atau OMG sendiri
    iya btul tu , banyak sangat wing RNR, sampai" masuk smua kat lahan farm ally tetangga...


    Quote Originally Posted by Jack sparrow View Post
    wow...kena kick..miahahha,,sbb BLUE kNINGT mahu kan kuasa 100% di dalam ally tersebut bukan..klu aku ada sekali..abe Blue x dapat la nak berkuasa..miahahha..hai..kenapa la ada org penipu mcm kau ni..dasar penipu..miahahha
    jiahahahaha,, buat apa om berkuasa...
    saya cuma jalankan ruler ally,
    3 kesalahan kau abang :


    1.id abang selalu di bawah min population (leader ada di area bawah penerangan ally) pantaskah abang ?
    2.dot yellow (leader yellow dot, pantas tak ?) jawab abang handsome.!
    3.saya beri peringatan 2x abang x pernah hiraukan,begitu pula peringatan dari leader lain (camtu kah komunikasi antar leader dalam ally?) jawab abang pemimpin RNR...!!!

    payah lu ahh, bikin malu...!
    bikin aturan sendiri, di langgar sendiri..
    cape deh. cape deh. cape deh ...
    WELLCOME

  5. #55

    Default

    wah ...x dgr lagi OMG gabung sama SW beto ke....
    team balqiss

  6. #56

    Default

    Quote Originally Posted by skynet View Post
    wah ...x dgr lagi OMG gabung sama SW beto ke....
    x reti apa maksud kau ni ...
    WELLCOME

  7. #57

    Default

    aku pun x paham ape yg aku tulis lukman
    team balqiss

  8. #58
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by Jack sparrow View Post
    ala..bila DSX depan mula la kecoh..bila DSX belakang..tutup mulut terus..miahahha..
    malas nak layan
    LoVEy DoVEy...

  9. #59

    Default

    Quote Originally Posted by skynet View Post
    aku pun x paham ape yg aku tulis lukman
    kau tau nama saye kat mane ??

    kawan la OMG ngan SW ...
    WELLCOME

  10. #60

    Default

    bukan ko OMG NE ek...ke ada multi lain...
    team balqiss

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •