Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Suasana panas di ne!!

  1. #1

    Default Suasana panas di ne!!

    Kenapa setiap server myx kuadran ne paling panas ?
    Gak ada ac atau kipas angin apa ya ?

  2. #2
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    kasi log boss. masa bilang NE panas tapi ga ada log
    arcobaleno
    at your service

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    kasi log boss. masa bilang NE panas tapi ga ada log
    ni lognya,

    http://travian-reports.net/my/report/118168ba808
    http://travian-reports.net/my/report/11816994d10

    x ade def dia.

  4. #4
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    takde log baru bos?


    "Never trust someone with mask"

  5. #5

    Default

    ape punye log camtu... nak share, share la betul2

  6. #6
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    ape punye log camtu... nak share, share la betul2
    iyerr..itu tak bikin panas pon



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  7. #7
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    xde log masyuk ke kat area SE? defender no 1 tu macam kena attack teruk je. share log leh ?
    arcobaleno
    at your service

  8. #8
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    tgok kat Tajuk untuk SE



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  9. #9
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    36

    Default

    top 10 defender
    5 dari R&R fam
    ada RR-NE, RR-SW, RR-NS, RR-NS2, RR-NS3
    tapi tak ada log serangan??
    jd penasaran
    ehehe...

  10. #10
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    mana update story lg nih??

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •