Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 170

Thread: DSx vs R&R...perang kawan2

  1. #101

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post

    baru tahu kah kamu nie nie mmg tanda orang gila..lagi taknak mengaku mohon CFD.. MT2 aja pentingkan diri.. baru di scout sudah mohon CFD..belom ada fake atau pedang merah masuk kg..

    oit zuhari.. sudah2 la nipu nyer tu... semua orang da tau la.. id spy hg pon org da tau kot..tnggu masa je nk hilang dari map tu... p mntak CFD sesiap la..

    untuk pengetahuan ang jugak nk habaq bagi.. aku berada di belakang ally NS sever lepas.. semua aku tau je perjalanan NS server lepas.. brapa biji def dlm ww NS pon aku tau je..
    mcm aku kata.. budak2 aku dulu aku tau cara main..aku belom lupa lgi.. seego aku pon kg aku sebiji pon tak hilang masa war dgn geng ang dan geng lim kot.. sian la sangat kan..sampai terpaksa ugut2 utk dapatkn defend.. sampai terpaksa merge pe bagai.. mcm post member dsx yg kat atas2 nie..alahaiiii... nampk sangat nipunye jek separow nie...

    rasictnya tak habis2...dah tu cari dan ngakdu pulak kat lim william kononnya ..sedangkan kat belakang kutuk ,maki macam2.. dah TERDESAK sangat ke utk dapatkn sokongan bila akhirnya cari jugak pemain indo...? main game pon sampai racis...melibatkan negara.. saja nk merosakkan hubungan orang lain sesama rakan semata kerana sifat racis nya nie...

    hg nk kami paste ke MM hg yg tak sudah2 suro budak2 R&R hapuskan zainol?? berapa kali sehari mm supaya budak2 R&R ratakan zainol...jgn nk kata ratakan...fake pon yg ikut 2 org..aduhaiiiii..... tu pon nk bgi alasan lagi..nampk sgt nipunyeeeeeeeeeeeeee.....
    FUyo...Id spy aku u dah tahu..miahahha...cian masih x tahu lagi la tu..ada Kot di belakangnya..miahahha..

    fake yang ikut 2 org..nampak sangat nipu ...sapo yang nipunye..aden ke..wa ang..?miahahah.GKP..GKP..miahahaha..geli aku baca..udah2 la nak berdrama dalam farum ni..sbb tu BEKAS budak2 kau sendiri ckp kat aku..kau ni belagak pun ada..miahahah..siot je kau ni kan..miahahha..sah2...ego+belagak..

    Quote Originally Posted by Blue Knight View Post
    aduhhh ...
    goblok banget tuh si ridik yah ...
    pliz deh ,, lu ni main game perang apa main barbie ??

    mau Dsx,SW,OMG,NWc bahkan kalo perlu multihunter deh..
    mereka mau ambil WW, ambil artefak,ambil pacarlu ..
    suka" dia goblok...
    ngapain lu yang ribet, admin aja ngebolehin ambil kok ...

    lu bilang persahabatan ???
    ally gw bikin meta lu caci maki....
    lu gak mau jadi temen gw gpp, gw gak rugi...
    sumpah ...

    jangan sampai deh gw main jadi anak buah lo lagi ...
    lu bilang lindungi teman yang pop kecil...
    llaaaaaahhhh kofet... bener yang di bilang cik GADIS....

    intinya itu:

    1.RIDIK BEGOK
    2.RIDIK OON
    3.RIDIK PEMAIN BARBIE
    4.RIDIK TUKANG FITNAH
    5.DAN YANG PALING PENTING RAMBUT RIDIK DI LURUSIN, BAHHHHH KAYAK BANCI....

    1 hal lagi sifat jelek ridik:

    kalau dia kena kick atau tidak cocok ama ally.y pasti dia ajak temen"y untuk backstab...

    bukti real udah bnyak,,

    -persitiwa di comx ama ally gw
    -peristiwa myx ama DsX

    kalo lu mau main travian yang gak ada orang indonesianya, lu bikin privat server sonoh...
    main ama anak bini lo, bokap lo,nyokap lo ...
    ajakin smua....

    sumpah kalo admin travian kayak lo, abis smua pemain travian...
    ada gold ilegal lo bilang gini...
    "jangan di baned lah, dia kan teman aku wktu kecil"

    wahahahahah

    gak usah bacot lu ridik ....
    kalo emg ada big hammer udah serang aja id gw...
    desa BK01 ...
    pakai bikin puisi segala di kirim ke IMPERIAN...

    ┒('o'┒) LO , (┌','┐) GUE = ┒(⌣˛⌣)┎ END !

    NI LAGI SORANG ..
    GUA MAIN GAME PERANG X KAN LA GUA MAIN KUDA KEPANG.

    GUA MAHU JADI TEMAN LU..?GUA TAK HINGIN BERTEMAN SAMA LU YANG SUKA MENIPU & TAMAKKAN KUASA..GUA PUN X RUGI APA2 DARI LU..

    1.RIDIK BEGOK
    2.RIDIK OON
    3.RIDIK PEMAIN BARBIE <-------------------------NAMPAK SANGAT LU NI KEBUDAK2KAN...MIAHAHAH..SIOT JE..
    4.RIDIK TUKANG FITNAH
    5.DAN YANG PALING PENTING RAMBUT RIDIK DI LURUSIN, BAHHHHH KAYAK BANCI....


    gak usah bacot lu ridik ....
    kalo emg ada big hammer udah serang aja id gw...
    desa BK01 ...
    pakai bikin puisi segala di kirim ke IMPERIAN...

    LOH...LU MAHU GUA SERANG LU..KAN GUA SUDAH BILANG SAMA IMPERIAN..MIAHAHAHA..ENGAK FAHAM YA...MIAHAHHAA
    Last edited by arcobaleno; 03-03-2012 at 07:23 PM. Reason: inappropriate language

  2. #102
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    26

    Default

    inilah padahnye kalau mat rempit main travian... :3

  3. #103

    Default

    Quote Originally Posted by hexogen View Post
    inilah padahnye kalau mat rempit main travian... :3
    ko g main dota je
    haha

  4. #104
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by talcumbay View Post
    hahahha persahabatan la sgt...bila ahli kena cata n farm...terus kick....cittpoddahh...ckp serupa %$#^....miahahhahha...lepas tu merge lagik ,ambik player yg aktif ke ally...sb apa?? sb nk jaga kepentingan diri sndiri...betulkan...ni politik lubang jamban je ni....
    Quote Originally Posted by Jack sparrow View Post
    FUyo...Id spy aku u dah tahu..miahahha...cian masih x tahu lagi la tu..ada Kot di belakangnya..miahahha..

    fake yang ikut 2 org..nampak sangat nipu ...sapo yang nipunye..aden ke..wa ang..?miahahah.GKP..GKP..miahahaha..geli aku baca..udah2 la nak berdrama dalam farum ni..sbb tu BEKAS budak2 kau sendiri ckp kat aku..kau ni belagak pun ada..miahahah..siot je kau ni kan..miahahha..sah2...ego+belagak..



    tgok la kawan2 lagi dia nk nafikan.. kalo bebetol budak2 dia ikut arahan dia..tak perlu dia MM sehari berkali-kali.ugut itu ugut ini.. kalo bebetol budak2 dia ikut arahan dah tentu la kg zainol tu hilang dari peta..ni dia sendiri yg kena jlnkan sendiri.. hammer mini dia kononnya.. lepas berkubur .. langsung sepi je kg zainol tu dari pedang merah jgn mimpi la nak ratakan kg budak2 DSx yg lebih besar..

    kalo berani..bawakla hammer segala hammer mai castello .. kompem tak berani... id cas tu id aku.. nk serang.serang ja.. tapi masalahnya tak da nya ko berani..mcm ckp abe ketam kat bawah nie..

    hahahha persahabatan la sgt...bila ahli kena cata n farm...terus kick....cittpoddahh...ckp serupa %$#^....miahahhahha...lepas tu merge lagik ,ambik player yg aktif ke ally...sb apa?? sb nk jaga kepentingan diri sndiri...betulkan...ni politik lubang jamban je ni....



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #105

    Default

    defend ni hanya harap dari persenoal defend aku je..
    nk harap ally,bertuah..
    harap ada 50++ ahli tp yg send dlm 3org je??
    nk harap defend dari ally,mmg hilang la jawabnya artifak aku tu..

    nk buat mcmana,kita ni org bawahan..
    nk harap defend dari ally,sungguh susah.
    hanya harapkan personal defend aje
    tu pn xcukup..
    sedih sungguh dapat ally mcm ni..
    Quote Originally Posted by Blue Knight View Post
    http://travian-reports.net/my/report/12288657e07

    tengok tu...
    sampah tu R&R...
    arte pun kena ambik....

  6. #106

    Default

    defend ni hanya harap dari persenoal defend aku je..
    nk harap ally,bertuah..
    harap ada 50++ ahli tp yg send dlm 3org je??
    nk harap defend dari ally,mmg hilang la jawabnya artifak aku tu..

    nk buat mcmana,kita ni org bawahan..
    nk harap defend dari ally,sungguh susah.
    hanya harapkan personal defend aje
    tu pn xcukup..
    sedih sungguh dapat ally mcm ni..
    kalau ade deff y masuk pun setakat 5k je keseluruhanny....tu pun sbb member2 y antar....cmne nk tahan serangan 30k..mcm ak kne..xberbaloi nk tahan...rugi deff member sbb da agk da kg tu mst dah xde harapanny...sabo jek la....main jek takat yang boleh...janji hepi...kalau truk kne kitai nanti...delete id jek...myx depan g balas dendam smula...hahaha

  7. #107

    Default

    Quote Originally Posted by A R O R A View Post
    kalau ade deff y masuk pun setakat 5k je keseluruhanny....tu pun sbb member2 y antar....cmne nk tahan serangan 30k..mcm ak kne..xberbaloi nk tahan...rugi deff member sbb da agk da kg tu mst dah xde harapanny...sabo jek la....main jek takat yang boleh...janji hepi...kalau truk kne kitai nanti...delete id jek...myx depan g balas dendam smula...hahaha
    aku xada hal pasal art hilang..cuma sedih coz teamwork kurang memuaskan..
    harapan semua kt MT tp kalu MT pn xleh nk bg kerjasama mcmana??

    anyway..aku enjoy n happy je main..xada nya nk berdendam..

  8. #108

    Default

    ummmphh....layan jer,
    janji happy

  9. #109

    Default

    Quote Originally Posted by Mik3y84 View Post
    defend ni hanya harap dari persenoal defend aku je..
    nk harap ally,bertuah..
    harap ada 50++ ahli tp yg send dlm 3org je??
    nk harap defend dari ally,mmg hilang la jawabnya artifak aku tu..

    nk buat mcmana,kita ni org bawahan..
    nk harap defend dari ally,sungguh susah.
    hanya harapkan personal defend aje
    tu pn xcukup..
    sedih sungguh dapat ally mcm ni..
    huhuhu
    maafkan budak saya ambil arte kau bro .tapi ni game perang ...
    jika x ade teamwork, abis la ....




    Quote Originally Posted by Mik3y84 View Post
    aku xada hal pasal art hilang..cuma sedih coz teamwork kurang memuaskan..
    harapan semua kt MT tp kalu MT pn xleh nk bg kerjasama mcmana??

    anyway..aku enjoy n happy je main..xada nya nk berdendam..
    baca ni ridik ...
    jangan blagak lu ???
    budak kau sendiri saje cakap x ade team work kat ally...
    mungkin jika aku tanya thestar and kawan" lama saye ex loyalis , mungkin akan bagi pendapat sama ngan sik POKEMON..

    1 hal lagi...
    saya dapat maklumat dari kawan saya erzha...
    kau di tunggu oleh dia di server IDX next seison...
    kalau berani main kat situ ...
    dia sudah tunggu kau ....

    WELLCOME

  10. #110

    Default

    Quote Originally Posted by A R O R A View Post
    kalau ade deff y masuk pun setakat 5k je keseluruhanny....tu pun sbb member2 y antar....cmne nk tahan serangan 30k..mcm ak kne..xberbaloi nk tahan...rugi deff member sbb da agk da kg tu mst dah xde harapanny...sabo jek la....main jek takat yang boleh...janji hepi...kalau truk kne kitai nanti...delete id jek...myx depan g balas dendam smula...hahaha
    wow...betol2..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •