Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 111 to 120 of 170

Thread: DSx vs R&R...perang kawan2

  1. #111

    Default

    Quote Originally Posted by Blue Knight View Post
    huhuhu
    maafkan budak saya ambil arte kau bro .tapi ni game perang ...
    jika x ade teamwork, abis la ....






    baca ni ridik ...
    jangan blagak lu ???
    budak kau sendiri saje cakap x ade team work kat ally...
    mungkin jika aku tanya thestar and kawan" lama saye ex loyalis , mungkin akan bagi pendapat sama ngan sik POKEMON..

    1 hal lagi...
    saya dapat maklumat dari kawan saya erzha...
    kau di tunggu oleh dia di server IDX next seison...
    kalau berani main kat situ ...
    dia sudah tunggu kau ....

    pi la tanya...nak tahu jugak apa jawapannya..setakat ckp kosong buat apa..miahahha..

    IDX..wow..i x main kat IDX..miahahha...siot je..

  2. #112
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Mik3y84 View Post
    defend ni hanya harap dari persenoal defend aku je..
    nk harap ally,bertuah..
    harap ada 50++ ahli tp yg send dlm 3org je??
    nk harap defend dari ally,mmg hilang la jawabnya artifak aku tu..

    nk buat mcmana,kita ni org bawahan..
    nk harap defend dari ally,sungguh susah.
    hanya harapkan personal defend aje
    tu pn xcukup..
    sedih sungguh dapat ally mcm ni..
    Quote Originally Posted by A R O R A View Post
    kalau ade deff y masuk pun setakat 5k je keseluruhanny....tu pun sbb member2 y antar....cmne nk tahan serangan 30k..mcm ak kne..xberbaloi nk tahan...rugi deff member sbb da agk da kg tu mst dah xde harapanny...sabo jek la....main jek takat yang boleh...janji hepi...kalau truk kne kitai nanti...delete id jek...myx depan g balas dendam smula...hahaha
    ciannya.. katanya tadi pentingkan kerjasama dan persahabatan tapi anak2 buah jadi lauk saja.. MT simpan semua def kat dorang ja agaknya.. da kena scout pon da MM CFD.. anak2 buah yg kena cata ,kena chief.. cfd nye lekat celah gigi..
    takmo komen ka..da anak buah sendiri da luah kan cmtu..



    Quote Originally Posted by NW1SH View Post
    ummmphh....layan jer,
    Quote Originally Posted by NW1SH View Post
    janji happy


    u pon da kuar ally R&R yer



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  3. #113

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post
    [COLOR=MAGENTA]ciannya.. katanya tadi pentingkan kerjasama dan persahabatan tapi anak2 buah jadi lauk saja.. MT simpan semua def kat dorang ja agaknya.. da kena scout pon da MM CFD.. anak2 buah yg kena cata ,kena chief.. cfd nye lekat celah gigi..
    takmo komen ka..da anak buah sendiri da luah kan cmtu..






    u pon da kuar ally R&R yer

    aiiihhh ....
    bener tu ape cik cakap....

    sape cik yang kluar ally ???


    saye benci pembelot

    ratakan je kalau bisa ....


    miahahahahajingan lah yak...
    kakean omongan tok....
    WELLCOME

  4. #114
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by Blue Knight View Post
    aiiihhh ....
    bener tu ape cik cakap....

    sape cik yang kluar ally ???


    saye benci pembelot

    ratakan je kalau bisa ....


    miahahahahajingan lah yak...
    kakean omongan tok....


    NW1SH juga sudah keluar dari R&R..kita lihat..adakah R&R akan GB NW1SH




    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #115

    Default

    Jack sparrow

    cata gw plizzz

    cata gw plizzzz


    jack sparrow rambutnya lurus padahal kriting..
    Banciii
    hahaha

  6. #116
    Lans Koperal
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    52

    Default

    Quote Originally Posted by Jack sparrow View Post
    pi la tanya...nak tahu jugak apa jawapannya..setakat ckp kosong buat apa..miahahha..

    IDX..wow..i x main kat IDX..miahahha...siot je..
    mana berani dia main di idx ... baru settle udah ilang besok itu desanya ..

  7. #117

    Default

    Quote Originally Posted by Jack sparrow View Post
    pi la tanya...nak tahu jugak apa jawapannya..setakat ckp kosong buat apa..miahahha..

    IDX..wow..i x main kat IDX..miahahha...siot je..
    Ridik kau kena kick di comx karena kau populasi terendah, dan kau bilang kami tamak kekuasaan??
    bukannya kami telah peringatkan kau agar naikan populasi kau?
    kau tu MT ..masa MT paling bawah di alliansi?x malu lha kau ridik??

    profil jack parrow di myx terlalu mengada"..profil je yang menakutkan..tp tak ad gerakan..hahaha
    cakap besar ja kau ridik bancii

    kakakakakakakaka

  8. #118

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post


    NW1SH juga sudah keluar dari R&R..kita lihat..adakah R&R akan GB NW1SH

    iye cik,, kite tunggu tuh yang belot zero ...
    mungkin kah ??

    Quote Originally Posted by -phoenix- View Post
    mana berani dia main di idx ... baru settle udah ilang besok itu desanya ..
    betul.betul.betul...
    jadi bulan"n....
    wkwkwkkwkw

    Quote Originally Posted by -TBC- View Post
    Ridik kau kena kick di comx karena kau populasi terendah, dan kau bilang kami tamak kekuasaan??
    bukannya kami telah peringatkan kau agar naikan populasi kau?
    kau tu MT ..masa MT paling bawah di alliansi?x malu lha kau ridik??

    profil jack parrow di myx terlalu mengada"..profil je yang menakutkan..tp tak ad gerakan..hahaha
    cakap besar ja kau ridik bancii

    kakakakakakakaka
    nah loh ,,,
    ni ade 1 lagi leader kat comx...
    kau bilang tamak kuasa ??
    sape yang tamak kuasa ??

    mula" tim kami and tim kau ade 2 leader je,, kau jadikan smua la tu budak kau leader...
    ape kata dunia???

    rambut aja di lurusin, mula" rambut atas kau luruskan ...
    nanti lame" rambut bawah pun kau luruskan ....
    Last edited by arcobaleno; 03-03-2012 at 07:21 PM. Reason: inappropriate language
    WELLCOME

  9. #119

    Default

    Hajar!! jangan sampe ga hajar!!

    kalo perlu hajar aja dulu NE ma NW, biar SE ma SW perang belakangan
    Last edited by arcobaleno; 03-03-2012 at 07:21 PM.

  10. #120

    Default

    wah....mau hajar NE...jauh tu....tapi SW dan SE di jemput masuk NE
    team balqiss

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •