Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 170

Thread: DSx vs R&R...perang kawan2

  1. #11
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    wow. makin kuat r dsx punye family pasni
    arcobaleno
    at your service

  2. #12
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    rasanya SW lagi kuat secara keseluruhannya, yer tak ?
    LoVEy DoVEy...

  3. #13
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    aku masih percaya rnr mempunyai kuasa tersendiri..


    "Never trust someone with mask"

  4. #14
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    rasanya SW lagi kuat secara keseluruhannya, yer tak ?
    still xboleh nak dibuat kesimpulan lagi sebab belum dapat tengok kekuatan masing2 time perang. kalau setakat dibuat berdasarkan top 10, just boleh buat sebagai hipotesis a.k.a kesimpulan awal je la banyak lagi faktor lain yang affect kekuatan ally. teamwork, quality player, leader dan pengikut yang setia dan sebagainya

    yang menjadi problemnya sekarang, macam lebih ramai player suka simpan hammer untuk WW je ni. tak tau bila leh judge kekuatan masing2. kena tengok siapa menang WW race je la kot

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    aku masih percaya rnr mempunyai kuasa tersendiri..
    maybe diorang ada trump card lagi dalam tangan dan tunggu saat2 yang paling sesuai
    arcobaleno
    at your service

  5. #15
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    DSx tak de sapa pun nak hold WW

  6. #16
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    DSx tak de sapa pun nak hold WW
    wait n see je...jgn ckp xde sape nak hold...nnti bila WW keluar ada plak y hold...malu la kalau cakap xserupa bikin...auta jgn kuat sgt...

  7. #17
    Lans Koperal ContraBand's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    DSx tak de sapa pun nak hold WW
    haha..ckp je cam tu..nnt da start WW,ramai je DSx yg pegang WW.tgk ranking sume top2..msti ade 1-2 yg simpan cita2 nak pegang.

    "Loyalty is Obsolete"

  8. #18
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    wait n see je...jgn ckp xde sape nak hold...nnti bila WW keluar ada plak y hold...malu la kalau cakap xserupa bikin...auta jgn kuat sgt...
    hahahahahahaha aku cuma mampu gelak jer ahaks

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    aku masih percaya rnr mempunyai kuasa tersendiri..
    kuasa angin kot, berasapp

    p/s kenapa la aku suka sgt kutuk rnr nih, adoiii...weh jek separuh n da geng sudah lari my5, kejarrrr
    Last edited by arcobaleno; 02-16-2012 at 07:49 AM.
    LoVEy DoVEy...

  9. #19
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    kuasa angin kot, berasapp

    p/s kenapa la aku suka sgt kutuk rnr nih, adoiii...weh jek separuh n da geng sudah lari my5, kejarrrr
    maybe rnr ialah player dari my1 dan my6 yang cuba main speed?


    "Never trust someone with mask"

  10. #20
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    DSx yang punya player bekasan main di S1 dan S6..

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    wait n see je...jgn ckp xde sape nak hold...nnti bila WW keluar ada plak y hold...malu la kalau cakap xserupa bikin...auta jgn kuat sgt...
    Tak de nak auta pon..memang tak de plan nak hold..just sorang jer br bagi tau cuba nak hold..aku tak de halangan.

    T4 nie kalau nak hold..konpem2 player yang hold sudah bertapak di tepi kg WW di grey zone..sekarang sudah mid sever kan..sebagai leader perlu setuju aja kalau ada yang nak hold..menang kalah tak de masalah..adat pertandingan..

    Kalau semua nak menang ..siapa pulak yang kalah..
    Last edited by arcobaleno; 02-16-2012 at 07:50 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •