Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 170

Thread: DSx vs R&R...perang kawan2

  1. #21
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    1st
    Yup DSx tak kuat mana pun bro..kami main suka2 sahaja kali ini bagi memeriahkan warna warni dunia travian malaysia sahaja..dan tiada niat untuk ambil WW pun..Kami main setakat yang mampu dan merusuh saja..dah puas bom WW..tak de keseronokan pon menggunakan hammer yang dibela siang malam..jadi rusuh sahaja..abis troops tutup akaun..sebab aku sendiri ada komitmen di sever lain
    http://forum.travian.com.my/showthre...Top-Ally/page2

    2nd
    DSx tak de sapa pun nak hold WW
    http://forum.travian.com.my/showthre...g-kawan2/page3

    3rd
    Tak de nak auta pon..memang tak de plan nak hold..just sorang jer br bagi tau cuba nak hold..aku tak de halangan.

    T4 nie kalau nak hold..konpem2 player yang hold sudah bertapak di tepi kg WW di grey zone..sekarang sudah mid sever kan..sebagai leader perlu setuju aja kalau ada yang nak hold..menang kalah tak de masalah..adat pertandingan..

    Kalau semua nak menang ..siapa pulak yang kalah..
    http://forum.travian.com.my/showthre...g-kawan2/page3

    Sudah citer lain plak...APA CELUP... 1st xhold...2nd xhold...3rd ada plak nak hold... next xtahu lg...
    ble dah Hold...jawapanya tak sengaja ter-Hold... Hahahaha...Just Say The True La...

  2. #22
    Kapten arcobaleno's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    in my room
    Posts
    544

    Default

    haha. tu kan perkara biasa dalam myx. kalau dsx tak pegang ww, tak seronok la nanti pasal target tak banyak. tak kan nak main peram troops je sampai end server pastu takde winner pasal dok melanggar ww je. Kalau dsx tak pegang ww, paling2 setakat dapat keseronokan show off total troops yang xpernah pakai dari awal server and warwarkan time next server je la nanti
    arcobaleno
    at your service

  3. #23
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Yang tak tahan tu...2 x cakap xde niat nk pegang WW..that y at the 1st time baca mcm xpercaya jer DSx xmau hold WW..
    tu y bikin panas line hahahaha...jgn marah...just nk th kebenaran....

  4. #24
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Pengirim:zhaoyun1993
    Subjek:MM;To all
    Dihantar:hari ini 12:06
    - ditulis oleh penjaga Jack Sparrow -
    - ditulis oleh penjaga Jack Sparrow -
    kepada semua ahli penyerang dan Wajib untuk menyertai misi serang balas.
    Kita tiada pilihan melainkan serang balas.secara berterusan
    mereka rugi..kita pun rugi..sama-sama rugi.
    pada awalnya pihak saya telah berunding dgn Castello tentang pergabungan
    tapi malangnya kebanyakkan anak buah dan talam dua muka yang berada di dalam ally DSX tersebut tidak menyokong bergabungan tersebut.
    maaf semua kerana saya telah meminta anda semua bertapak di SE atas sbb permintaabn castello dan ia berakhir dgn cara berperang dengan mereka
    mereka memberi kita menerima
    ingat semua anda goyang kaki di dalam ally ini..anda akan jadi mangsa seterus dari mereka
    sama-sama kita jatuh dan terima kekalahan.
    sama-sama kita naik dan terima kemenangan
    nexk serva kita akan bertapak di kawasan lain
    untuk semua rakan-rakan

    R&R*N|S™
    R&R*N|Sē
    R&R*N|S3
    R&R*N|S4

    sila nyatakan jumlah troop anda kepada saya serta jumlah cata.
    jika mahu join MISI
    SILA TAIP SUBJEK DI ATAS JOIN MISI.

    dan sila IGM saya--->Jack Sparrow
    untuk join misi
    untuk misi

    ~JACK SPARROW
    Takleh blah... Nak salahkan orang lain pulak



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  5. #25
    Lans Koperal ContraBand's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    haha. tu kan perkara biasa dalam myx. kalau dsx tak pegang ww, tak seronok la nanti pasal target tak banyak. tak kan nak main peram troops je sampai end server pastu takde winner pasal dok melanggar ww je. Kalau dsx tak pegang ww, paling2 setakat dapat keseronokan show off total troops yang xpernah pakai dari awal server and warwarkan time next server je la nanti
    true story

    "Loyalty is Obsolete"

  6. #26
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    DSx sembang xmau jatuh...geybang jer lebih...pumm pang...pum pang bikin bimbang jer...
    dia ajer la y betul...
    I will try my best to make sure ally from SW win this server...kasi tutup mulut Long...ang... DSx...

  7. #27
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Sanji View Post
    RNR terlalu besar dan banyak farm rasanya
    nak buat franchise mereka dan tersebar di berbagai kuardran

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    DSx sembang xmau jatuh...geybang jer lebih...pumm pang...pum pang bikin bimbang jer...
    dia ajer la y betul...
    I will try my best to make sure ally from SW win this server...kasi tutup mulut Long...ang... DSx...
    SW x gitu kuat server ni
    nampaknya NE lah calon kuat juara WW
    NW tanpa berita nampaknya hanya meramaikan server ni sahaja

  8. #28

    Default

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    haha. tu kan perkara biasa dalam myx. kalau dsx tak pegang ww, tak seronok la nanti pasal target tak banyak. tak kan nak main peram troops je sampai end server pastu takde winner pasal dok melanggar ww je. Kalau dsx tak pegang ww, paling2 setakat dapat keseronokan show off total troops yang xpernah pakai dari awal server and warwarkan time next server je la nanti
    terase i.... i selalu suke peram2 troop sampai akhir server tatau nak pakai camne.... jadi defend WW je la hammer i tu.....
    Quote Originally Posted by sang timur View Post
    nak buat franchise mereka dan tersebar di berbagai kuardran



    SW x gitu kuat server ni
    nampaknya NE lah calon kuat juara WW
    NW tanpa berita nampaknya hanya meramaikan server ni sahaja
    i pun rase calon winner from NE or SE kali ni.... SW cam tak memberangsangkan sgt..... NW tu apatah lagi.... tak stabil langsung politik kat sane... takde satu pun ally yg kuat....

  9. #29
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    SE...hahaha..nk bg cerita DXs la y menang ni...tetap xmau jatuh...hahaha...mcm good2 jer

  10. #30
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    SE...hahaha..nk bg cerita DXs la y menang ni...tetap xmau jatuh...hahaha...mcm good2 jer
    DXs tu ally mna pulak?? klon ?? ke R&R nk tukar nama ke ally DXs?



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •