Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 170

Thread: DSx vs R&R...perang kawan2

  1. #31
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Wink

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    SE...hahaha..nk bg cerita DXs la y menang ni...tetap xmau jatuh...hahaha...mcm good2 jer
    Cuba tunjuk statement yang mengatakan akau kata DSx akan menang..DSx yang terbaik..Jangan kecik ati bro kalo ko mangsa serangan ally DSx..Kami bukan ally terbaik pun..ada lagi yang baik..cuma kami akan bermain dengan baik sahaja..cuba beri persaingan..kalau tak boleh terima persaingan baik tak yah main...Kalau kami rasa kami terbaik baik kami main di tournement sever..bukan disini...sebab kami rasa tak mampu nak menyaingi yang terbaik disana kami just main disini

    DSx memang tak de plan nak hold WW tapi semalam aku baru terima berita seorang budak aku nak cuba hold..aku tak de masalah..akaun dia..gold dia..silver dia..dia nak pegang tak de masalahnya.

    naper..? jeles DSx nak pegang WW..

  2. #32
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Cuba tunjuk statement yang mengatakan akau kata DSx akan menang..DSx yang terbaik..Jangan kecik ati bro kalo ko mangsa serangan ally DSx..Kami bukan ally terbaik pun..ada lagi yang baik..cuma kami akan bermain dengan baik sahaja..cuba beri persaingan..kalau tak boleh terima persaingan baik tak yah main...Kalau kami rasa kami terbaik baik kami main di tournement sever..bukan disini...sebab kami rasa tak mampu nak menyaingi yang terbaik disana kami just main disini

    DSx memang tak de plan nak hold WW tapi semalam aku baru terima berita seorang budak aku nak cuba hold..aku tak de masalah..akaun dia..gold dia..silver dia..dia nak pegang tak de masalahnya.

    naper..? jeles DSx nak pegang WW..
    SE kan di dominasi DSx..so kesimpulannya sure ally dominasi SE gonna try to win...apa guna hold WW kalau xmau mng..hahaha...

    For your information...xde sebutir askar from DSx pn y singgah@cium wall aku...Cakap jgn belit-belit..nnti terbelit diri sendiri...hahahaha...

    Aku xde nk jeles pn DSx nk hold WW...History from server2 lalu DSx hold gak WW...aku just nak makesure ada x DSx hold WW...ada gak target utk aku melabuhkan troop di WW DSx y manis...

  3. #33

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    SE kan di dominasi DSx..so kesimpulannya sure ally dominasi SE gonna try to win...apa guna hold WW kalau xmau mng..hahaha...
    saya setuju dengan kata2 anda ini so takleh la nak blame kalau mane2 ally yang hold WW berusaha untuk menang. kalau dorang tak berusaha untuk menang, watpe nak hold? itu dah jadi penghinaan kat orang yang hold WW siang malam jaga tapi ally dier takde niat nak tolong menangkan.

  4. #34
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    hati hati jgn sampai troop menguap sebelum boom ww ya

  5. #35
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    server lepas M.mahawangsa hold ww memang bukan utk menang..sebab nk chief dari budak yg serang mas boleh tu je.. takmo bagi musuh hold ww..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  6. #36
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    server lepas M.mahawangsa hold ww memang bukan utk menang..sebab nk chief dari budak yg serang mas boleh tu je.. takmo bagi musuh hold ww..
    sebab nk chief dari budak yg serang mas boleh tu je.. takmo bagi musuh hold ww.....xmau bg musuh hold WW...mean that they have more then one WW...xkan la dua2 nak mng...Winner only one...

    betul x sis...

  7. #37
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    [QUOTE=SKCrow;60180]

    For your information...xde sebutir askar from DSx pn y singgah@cium wall aku...Cakap jgn belit-belit..nnti terbelit diri sendiri...hahahaha...

    Meh la bagi id..sembang besar tak guna kat sini..jangan hero forum sahaja

  8. #38

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post

    Meh la bagi id..sembang besar tak guna kat sini..jangan hero forum sahaja
    Fuiyo.... abe cas dah suruh bagi ID tu, nak bagi hadiah... Apa lagi... Kasi cepat....

  9. #39

    Default

    kalo berani datang laa Capital wa.. sembang lebat.. aku tgu skarang. http://tx3.travian.com.my/position_d...php?x=52&y=-41

    Dsx nih ally penakut je.. sembang lebat. kalo takut serang capital wa, meh serang aku trus kat "Dapur Mas".

  10. #40
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Meh la bagi id..sembang besar tak guna kat sini..jangan hero forum sahaja
    hahaha...panas nmpk...wahahahahaha...
    always nk dapat dgn cara mudah...mntk id org...nk dapat info ally org lain...pasang SPY...cuba la keje sikit...
    cuba la rajin sikit cari...jgn duk terima info dari Parasit (SPY)...Try your best untuk cari...selamat beramal...hahahaha

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •