Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 170

Thread: DSx vs R&R...perang kawan2

  1. #41
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    spy juga bahagian dari art of war mengapa tidak boleh?? even real war saja memakai spy

  2. #42
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    blh jer pkai spy...maksud aku tu...if nk find my id kne usaha la...

  3. #43
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by RoTi View Post
    kalo berani datang laa Capital wa.. sembang lebat.. aku tgu skarang. http://tx3.travian.com.my/position_d...php?x=52&y=-41

    Dsx nih ally penakut je.. sembang lebat. kalo takut serang capital wa, meh serang aku trus kat "Dapur Mas".
    Uikkss pasangan skandal ada kat sini rupanya..

  4. #44
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    blh jer pkai spy...maksud aku tu...if nk find my id kne usaha la...
    Huh tak teringin pun cr id ko bro..haha..banyak keje lain nak buat..hebat sangat ke ko nih nak suh aku cr..? hehe jangan tin kosong sudah..

  5. #45
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    wait n see je...jgn ckp xde sape nak hold...nnti bila WW keluar ada plak y hold...malu la kalau cakap xserupa bikin...auta jgn kuat sgt...

    ni yg aku TAK PAHAM.. WW mmg da kluar sejak awal server kot... bukan mcm versi 3.6.. WW T4 da mmg ada... so sapa2 yg rasa nk hold ww boleh dari awal server lgi buat perkampungan kat GZ.. kalo ada troops p je tawan kg WW tu dari skrg.buat pembangunan.. tapi..skrg nie.. ally dsx yg wat kat sana rezza sorg je kot.. yg kata nk hold ww tu pon tak bukak kg kat GZ lgipon..



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  6. #46

    Default

    izin menyimak

  7. #47
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Huh tak teringin pun cr id ko bro..haha..banyak keje lain nak buat..hebat sangat ke ko nih nak suh aku cr..? hehe jangan tin kosong sudah..
    la..la..la..la..la...panas....panas...panas...haha ha...tin kosong pn klau kene kepala pedih jugak bro...klau tin biskut y kena mau keluar darah pondan...wakahkahkah...

    ni yg aku TAK PAHAM.. WW mmg da kluar sejak awal server kot... bukan mcm versi 3.6.. WW T4 da mmg ada... so sapa2 yg rasa nk hold ww boleh dari awal server lgi buat perkampungan kat GZ.. kalo ada troops p je tawan kg WW tu dari skrg.buat pembangunan.. tapi..skrg nie.. ally dsx yg wat kat sana rezza sorg je kot.. yg kata nk hold ww tu pon tak bukak kg kat GZ lgipon..
    what ever sis...'saya putar halim' hahahaha...jgn byk sgt putar...nnti kepala pening...nnti "ter" attack geng sendiri plak...

  8. #48

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    la..la..la..la..la...panas....panas...panas...haha ha...tin kosong pn klau kene kepala pedih jugak bro...klau tin biskut y kena mau keluar darah pondan...wakahkahkah...



    what ever sis...'saya putar halim' hahahaha...jgn byk sgt putar...nnti kepala pening...nnti "ter" attack geng sendiri plak...
    Bro & Sis .. mungkin SKCrow nie noob T4 kot.. macam budak-budak R&R .. Malah tak tahu bahawa WW memang KELUAR sejak awal server lagi.. cuma BP je belom keluar ..

  9. #49

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    la..la..la..la..la...panas....panas...panas...haha ha...tin kosong pn klau kene kepala pedih jugak bro...klau tin biskut y kena mau keluar darah pondan...wakahkahkah...



    what ever sis...'saya putar halim' hahahaha...jgn byk sgt putar...nnti kepala pening...nnti "ter" attack geng sendiri plak...
    encik SKCrow pernah kene putar ke? Ce cite share2.... Pelik sebab asyik ulang2 kena putar... Nak tau jugak ape jadi....

  10. #50
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    Bro & Sis .. mungkin SKCrow nie noob T4 kot.. macam budak-budak R&R .. Malah tak tahu bahawa WW memang KELUAR sejak awal server lagi.. cuma BP je belom keluar ..
    bkn masalah xth WW keluar awal...xkira la keluar awal@lmbt...cb ang pie bc story from mula...jgn xth ujung pangkal main redah jer...hehehe...jgn amalkan kat real life...nnti lebam biji mata...wahkakkah... percuma jer dpt "kaca mata"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •