Page 1 of 17 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 170

Thread: DSx vs R&R...perang kawan2

  1. #1
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default DSx vs R&R...perang kawan2

    dulunya bercadang nak bergabung (dah pun kejap) tapi berpecah sbb ramai tak setuju, sbbnya rnr byk sgt wing2nya dan kebanyakannya lubuk2 manis , skarang dah perang berebut SE, ramai rnr yg dah hilang kgnya, mungkin kebanyakan wingnya tak berkualiti (rnr ada lebih 7 ally lwn DSx 2 ally + 1 baru buat). rasa2nya rnr patut mengalah dan bayar ufti je kat DSx haha, kita semua kan kawan2 sebenarnya

    sapa2 ada report cun tu bagi la kat sini, BG leader dan panglima2 byk simpan rekod tuh hehe
    LoVEy DoVEy...

  2. #2
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    RNR terlalu besar dan banyak farm rasanya


    "Never trust someone with mask"

  3. #3
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    terlalu ramai...Ramai penumbang dari penyumbang...RNR perlu penstrukturan semula if nk grow strong...KICK penumbang...

  4. #4
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    tapi some prefer quantity dari quality #truestory


    "Never trust someone with mask"

  5. #5
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    khas untuk rnr, aku cadangkan korang kick leader skarang, ganti yg baru
    LoVEy DoVEy...

  6. #6
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    N1WISH apa cerita?


    "Never trust someone with mask"

  7. #7
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    hehehe...klau cari quantity tu y jd mcm tu...30-40% je y blh pakai...y balence buang dlm longkang, xpn buat tukun kat dasar laut dalam...

  8. #8
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Quote Originally Posted by SKCrow View Post
    hehehe...klau cari quantity tu y jd mcm tu...30-40% je y blh pakai...y balence buang dlm longkang, xpn buat tukun kat dasar laut dalam...
    jangan buang.. tawan je


    "Never trust someone with mask"

  9. #9
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by xxreezaxx View Post
    khas untuk rnr, aku cadangkan korang kick leader skarang, ganti yg baru

    sapadia..jek separuh ka yg leader perlu dibuang tu ..

    cerita sebenarnya..abg gajah ajak jek separo men kt SE.. tpi bukan soh dia wat ally dan wings sendiri .pastu nak meta ngan DSx..org ajak men situ duk bawah DSx je..dia siap bawak segerombolan geng wat ally n wings sendiri.. takkan tak jadi tauladan lagi. masa myx5 dlu.. ally dia ngan blue boy dlu... banyak.bersepah mcmtu la jugak..tapi akhirnya berkubur sebelom abih server pon .. wings banyak tapi takda kualiti..penuh ngan spy jek. .
    Last edited by GaDiSKaLiSPeLuRu; 02-10-2012 at 02:47 PM.



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  10. #10
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    ooo camtu yer perangai jek separuh aku rasa kita patut hapuskan leader2 diaorang yg tak bermutu tuh, pastu ambik yg bagus2 buat masuk UD n CK, ada jugak hasilnya, skarang ni pun ramai yg dah join haha
    LoVEy DoVEy...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •