Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 41

Thread: Rebutan Artifak

  1. #31
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    mari pinjam artifak aku


    "Never trust someone with mask"

  2. #32

    Default hehe

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post
    http://travian-reports.net/my/report/12044411845 ni kononnya nk curi art DSx nie..
    ni la namanye pro

  3. #33
    Lans Koperal ContraBand's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by pro hope View Post
    ni la namanye pro
    hah..ha..ha..ha..(x3)

    "Loyalty is Obsolete"

  4. #34

    Default

    aku rasa dia nk art tu kot
    sbb 30 min lps aku amik trus masok serangan
    ekekeke

  5. #35
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    rasa2 org xmain la bro...

  6. #36
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by GaDiSKaLiSPeLuRu View Post
    DSx Fam


    nampaknya DSx Masih mendahului.. R&R nie..ramai giler..tapi nape 2 je
    namanya juga R&R (Ramai&Ramai)


    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    rugi tul si CUI tu, dah sampai last question dah tu. aku tak lepas pun interview dengan castello time nak join family dsx
    koq saya ga di interview?

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    DSx 90% semua player2 lama..sejak myx 1 hingga sekarang..aku treat ngan baik kot...
    aku termasuk 10% donk kalau gitu (spy detected)

  7. #37

    Default

    Quote Originally Posted by Castello@myx View Post
    DSx 90% semua player2 lama..sejak myx 1 hingga sekarang..aku treat ngan baik kot...
    Agak2 saya nak diinterview lepas tak?

  8. #38
    GreatesT RuleR Castello@myx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Putrajaya Malaysia
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by StrawXHat View Post
    Agak2 saya nak diinterview lepas tak?
    Sayang abang tak yah di interview..meh kiss sekali sudah..

    Quote Originally Posted by arcobaleno View Post
    sometimes, loyalty yang ada pun pasal ada duit je sebab boleh dibeli janji duit masyuk dah r.

    ok, back to the topic. almost semua artifak dah kena amek. tinggal artifak besar je kalau r aku ada troops, leh r g amek. hanya mampu menumpang kegembiraan kawan2 yang pegang artifak je ni. nak amek xmampu.ada sape nak pinjam kan ke?
    Ala siannya..meh aku tolong sweepkan..sedia kan treasury..bagi ETA
    Last edited by arcobaleno; 02-18-2012 at 06:32 PM.

  9. #39
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    weh, tak mau angkut art kat N1WISH ke, kan dia dah offer tu, aku boleh tolong sapu kat depan haha dah boring buat kapak nih, nak wat lembing lak
    LoVEy DoVEy...

  10. #40
    Prebet singo edan's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    depan lap top
    Posts
    14

    Default

    wach...wach......seru sekali komentar-2 nya......... yang terbaik akan memenangi WW sesi ini.........

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •