Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 41

Thread: Rebutan Artifak

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    36

    Post Rebutan Artifak

    DSx Fam
    Art Kecil : 12
    Art Besar : 8
    Total : 20

    SW Fam
    Art Kecil : 14
    Art Besar : 6
    Total : 20

    [OMG]Fam
    Art Kecil : 13
    Art Besar : 5
    Total : 18

    NWC
    Art Kecil : 5
    Art Besar : 1
    Total : 6

    R&R
    Art Kecil : 2
    Art Besar : 0
    Total : 2

    Natars
    Art Kecil : 6
    Art Besar : 15

    Kesimpulan :
    Saat ini DSx masih memimpin perebutan artifak dengan total 19 artifak. Dibayangi SW dan OMG..
    Masih banyak art yang belum disentuh
    Kira2 siapa ya yang bakal bawa pulang art terbanyaak??

    update:
    SW dan DSx sekarang mengoleksi jumlah artifak yang sama, yaitu 20!!
    tapi DSx masih memimpin krn koleksi art besar mereka lebih banyak..
    Last edited by ronaldkg; 02-09-2012 at 08:24 AM.

  2. #2
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    awat R&R 1 je, malu la, ally paling ramai anggota hahaha
    LoVEy DoVEy...

  3. #3
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    DSx mayb top at SE...mai la dtg SW...karpet merah dibentang luas for DSx...

  4. #4
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    wow wow kapet merah tak bercadang nak konker server pun, cukup la kat SE je, DSxGeliGeli je kali ni muuaaahhh
    LoVEy DoVEy...

  5. #5
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    36

    Default

    Saya rasa R&R tidak bisa berkembang pesat karena tidak fokus
    buat wing di semua kuadran, akhirnya kekuatan di tiap kuadran jadi terbatas
    sementara itu SW dan DSx malah terus makin lama makin mendominasi di SW dan NE
    akibatnya wing R&R di SW dan NE makin tergerus, lihat saja, 4 ally R&R masuk top 10 defender

  6. #6
    Koperal SKCrow's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mersing, Johore, Malaysia
    Posts
    96

    Default

    R&R terlalu byk wing...semua area ada wing...perlu ada focus team Elite y hyper active in menyerang dan grow with troop...bkn grow with Pop..pop besar troop xde...yang menumpang pn ramai sgt...tu y jadi tempat farm MANIS2...wing banyak kalau xmembantu xguna juga...

  7. #7
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    NWC yang duk under top10 pun lagi banyak dari RNR hmmm


    "Never trust someone with mask"

  8. #8
    GreatesT RuleR GaDiSKaLiSPeLuRu's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LP kata atas Awan..
    Posts
    483

    Default

    DSx Fam
    Art Kecil : 13
    Art Besar : 10
    Total : 23

    SW Fam
    Art Kecil : 14
    Art Besar : 8
    Total : 22

    [OMG]Fam
    Art Kecil : 13
    Art Besar : 6
    Total : 19

    NWC
    Art Kecil : 5
    Art Besar : 1
    Total : 6



    R&R
    Art Kecil : 2
    Art Besar : 0
    Total : 2


    nampaknya DSx Masih mendahului.. R&R nie..ramai giler..tapi nape 2 je



    Allah berfirman bermaksud: "Dan fitnah itu lebih besar bahayanya daripada pembunuhannya." (Surah Al-Baqarah: 191)
    "Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah." (Riwayat Bukhari dan Muslim)


  9. #9
    Staff Sarjan xxreezaxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    DoomSquad maybe
    Posts
    192

    Default

    rnr malu2 kucing la, kasi orang lain ambik je
    LoVEy DoVEy...

  10. #10
    Lans Koperal
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    36

    Default

    di forum ini ga ad anggota R&R ya? kok dikata2in ga ad jawaban yaa??

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •